به گزارش جام جم آنلاین ، نتایج یافته های جدید نشان می دهد تولیدات کشاورزی در سراسر جهان، از خاورمیانه و اروپا گرفته تا آفریقا و نیوزلند تا 20 درصد کاهش داشته است.
محققان می گویند اولین الگوی تغییر الگوی تغییرساز در فرآیند تولید غذا هوا است. در واقع منظور این است که تغییرات آب و هوایی شامل سیل و خشکسالی که در دو نقطه مقابل هم قرار دارند باعث کاهش قابل توجه تولیدات کشاورزی شده اند.
تغییرات شدید و غیرمنتظره مرتبط با تغییرات آب و هوایی، برنامه ریزی جهت تغیین استراتژی های تولیدی برای موفقیت آمیزترین محصول را دشوارتر می کند.
مناطقی مانند آمریکای لاتین ، کارائیب و آفریقا با کمترین رشد مواجه بوده اند.
بهره وری فاکتور کل، معیاری برای کارایی اقتصادی است که معمولاً برای مقایسه چگونگی رشد صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.
اما ، در كشاورزی ، كشاورزان كنترل كننده تمام عوامل تأثیرگذار بر تولید نیستند و این باعث می شود كه بهره وری برای محاسبه آنها پیچیده شود.
یک تفاوت مشخص بین ورودی و خروجی محصولات کشاورزی وجود دارد و رویدادهای تصادفی مانند آب و هوا می تواند به شدت بر آن تأثیر بگذارد.
با وجود همه تاثیرات منفی تغییرات اقلیمی بر روی تولید محصولات کشاورزی برخی از مناطق دنیا مانند امریکای جنوبی با افزایش نسبی تولیدات روبرو هستند.
ایالات متحده هم شاهد رشد تقریبا 5 تا 15 درصدی بود.
مطالعات نشان می دهد تغییرات اقلیمی از قبل تأثیر نامتناسبی بر كشورهای فقیرنشین كه عمدتاً به كشاورزی وابسته اند ، دارد.
تا سال 2050 جمعیت کره زمین از مرز 10 میلیارد نفر عبور می کند و بحران غذایی تا آن زمان به مشکل بسیار جدی تری تبدیل خواهد شد.
آنچه در ادامه می بینید نقشه تولیدات محصولات کشاورزی در جهان را نشان می دهد.
رنگ قهوه ای حاکی از بحران افت شدید تولید است که بیشتر در کشورهای آفریقایی رویت می شود.
این رنگ حاکی از افت 40 درصدی تولید است.
رنگ های دیگر به ترتیب افت های پنج الی 35 درصدی را نشان می دهد که در نقشه کاملا مشخص است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد