به گزارش
جام جم آنلاین کرمان، رضا فلاح گفت: در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور، اگر ساکنان این مناطق به درستی بتوانند فضای کسب و کار محل زندگی خود را شناسایی و آن حرفه را ایجاد یا گسترش دهند هم به توسعه اقتصاد منطقه خود کمک کرده اند و هم منبع درآمد قابل قبول برای خود ایجاد کرده اند.
وی با اشاره به اینکه درآمدها در کاهش سطح فقر، افزایش سطح رفاه و ارتقاء کیفیت فرهنگی واجتماعی زندگی تاثیر می گذارد؛ افزود: طرح «توانمندسازی محلی با رویکرد توسعه کسب و کارهای خرد»، برای پاسخ به مواردفوق، به عنوان یکی از طرحهای توانمندسازی در قالب تفاهم نامه سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، وزارت کشور و شرکت دانش پژوهان کاردوک در برخی از استان ها اجرایی شد.
وی تصریح کرد: این طرح با هدف ایجاد ظرفیت مناسب مشارکتی ساکنان مناطق هدف از طریق ارتقاء توانمندیهای اجتماعی و اقتصادی مورد نیاز در ساکنان توسط اعضای جوانان به عنوان تسهیل گر با محوریت ایجاد یا توسعه کسب و کارهای خرد در مناطق هدف اجرا شد.
فلاح، با اشاره به اینکه در این طرح مداخلات محلی و فرآیند تشکیل و توانمندسازی گروههای مشارکت محلی، توسط تسهیل گران انجام می شود، افزود: خوشبختانه بیش از 20 فرصت شغلی توسط اعضای جوانان در شهرستان های کرمان، بردسیر، کهنوج، ریگان و رفسنجان ایجاد شده است.