در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
از آنجا که در این زمینه پرسشهای زیادی برای افراد متقاضی این نوع اعمال جراحی مطرح میشود، بیایید یکبار این توصیهها را با هم مرور کنیم.
بدیهی است مصرف این داروها جز با نسخه پزشک و جز با مقدار و در زمان اعلامشده از سوی پزشک هر بیمار مجاز نیست.
مصرف قرص پنتوپرازول صبح ناشتا و شب بهمدت ششماه برای جلوگیری از زخم و التهاب معده و رفلاکس. سپس ادامه آن تحتنظر پزشک معالج در صورت لزوم.
مصرف کپسول اورسوبیل بهمدت ششماه از هفته سوم بعد از عمل بهدلیل جلوگیری از ایجاد سنگهای صفراوی در پی کاهشوزن ناگهانی.
در ماه اول بعد از عمل، شربت مولتیویتامین و سپس کپسول مولتیویتامین مینرال روزانه یک عدد با برند معتبر و دارای انواع مواد معدنی و ویتامینها همراه با غذا توصیه میشود. برای عمل اسلیو حداقل یکسال و برای اعمال بایپس معده حداقل دوسال توصیه میشود.
در صورتی که در آزمایشهای دورهای کمبود ویتامین ها و موادمغذی مشاهده شد توسط پزشک معالج با مقادیر بیشتر و به فرم تزریقی اصلاح میشود.
در ماه اول بعد از عمل در صورت درد میتوانید از استامینوفن یا شیاف دیکلوفناک استفاده کنید. بعد از ماه اول مصرف مسکنهای دیگر منعی ندارد؛ البته در مصرف مسکن نباید زیادهروی کنید!
مصرف داروهای کمکاری تیروئید (لووتیروکسین)، فشارخون و دیابت و انسولین نیز ادامه پیدا کند؛ البته در نظر داشته باشید با توجه با اثرات متابولیک اعمال چاقی و کاهش نیاز مصرف داروها باید تحتنظر پزشک معالج صورت بگیرد.
آمپول هپارین با دوز مناسب بر حسب وزن شما بهمدت ده روز برای جلوگیری از آمبولی و ایجاد لخته تجویز میشود.
در هفتههای اول بعد از جراحی چاقی، قرصهای بزرگتر به صورت تکههای کوچکتر (مثلا در ماست کم چرب) مصرف شود و کپسولها باید بهصورت کامل مصرف شوند.
بعد از یکماه بیمار میتواند داروها را مشابه سایر افراد مصرف کند.
دكتر شهاب شهابی - فلوشیپ جراحی لاپاراسكوپی پیشرفته / روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد