
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
مواد اولیه مقدار
پودر ژله 1 بسته(طعم دلخواه)
گلوکوز2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
آب1 فنجان
مرحله اول
ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کرده و پودر ژله دلخواه را درون آن می ریزیم و سپس یک فنجان آب سرد را اضافه می کنیم و مقداری هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب شده و یکدست شود.
مرحله دوم
سپس کتری را تا نصفه آب کرده و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و وقتی جوشید شعله را کم کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری آماده شود.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری مخلوط پودر ژله را هم زده و سپس 2 قاشق گلوکوز را اضافه کرده و آن را به خوبی در مواد حل می کنیم و سپس 2 قاشق پور ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.
مرحله چهارم
سپس یک قاشق شکر را اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم و اجازه می دهیم مدتی روی حرارت بخار آب قرار داشته باشد و سپس کف هایی که در سطح کاسه به وجود آمده را به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف شود.

مرحله پنجم
در آخر مواد مایع درون کاسه را با یک قاشق درون قالب های سیلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا پاستیل های ما آماده شود.
پاستیل خانگی جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
پاستیل خانگی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بررسی کرد
به بهانه روز خبرنگار و اکران فیلم «دست ناپیدا» با انسیه شاه حسینی گفتوگو کردهایم
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با «جامجم»: