
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
هلو 500 گرم
شکر 3-4 پیمانه
اسانس وانیل چند قطره
آبلیمو 1/4 قاشق چایخوری
آب 3 پیمانه
مرحله اول:
هلوها را با پوست داخل آب جوش بریزید و پس از 30-40 ثانیه آبکش کنید. بلافاصله آنها در ظرف آب سرد بریزید. سپس پوست هلوها را به راحتی جدا کنید. هسته هلوها را دربیاورید.
مرحله دوم:
هلوها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و آبلیمو و شکر و آب را اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید مربا حدود 1 ساعت بپزد (دقت کنید که در این مدت مربا باید ریز بجوشد و از جوش نیفتد). در پایان پخت اسانس وانیل را اضافه کنید.
مرحله سوم:
قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه سرد شد با میکسر مربا را میکس کنید (میکس شده مربای هلو همان مارمالاد هلو است). سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود
نکته های کلیدی تهیه مربا هلو:
– مقدار دقیق شکر بستگی به شیرینی هلوی شما دارد. اگر هلو خیلی شیرین است 3 تا 3 و نیم پیمانه شکر کفایت میکند.
– هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.
– برای اطمینان از قوام آمدن مربا مقداری از شربت را در قاشقی بریزید. اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.
– اگر شکر مربا کم باشد، قوام نیامده باشد یا کاملا پخته نشده باشد ممکن است کپک بزند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
به بهانه روز خبرنگار و اکران فیلم «دست ناپیدا» با انسیه شاه حسینی گفتوگو کردهایم
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با «جامجم»: