مربای عالی و گرم و مقوی

طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل

برای اینکه یک مربای خوشمزه داشته باشید باید نکاتی بسیار مهم مثل ظرف شیشه ای و غلظت و میزان شکر و ظرف پختن و اندازه جوشیدن در پخت مربا را رعایت کنید.
کد خبر: ۱۲۸۸۵۰۹

طرز تهیه مربای سیب و زنجبیلبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته


مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :

زنجبیل تازه500 گرم

سیب 500 گرم 

آب5 لیوان

 شکر5 لیوان

جوهر لیمو یا آبلیموکمی

چوب دارچین1 تکه 

طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل

طرز تهیه
ابتدا زنجبیل را نازک ببرید یا با رنده درشت رنده کنید و یا در غذاساز بریزید و با آب حدود نیم ساعت بپزید و بعد سیب را به هر شکلی که دوست دارید برش زده به همراه شکر اضافه کنید.

وقتی پخت و قوام آمد، جوهرلیمو یا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید مقدار سیب را به دلخواه زیاد کنید

طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل

 

newsQrCode
برچسب ها: مربا زنجبیل سیب
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها