
به گزارش جام جم آنلاین
ابتدا کدو رو پوست میگیریم بامقدار خیلی کم اب میپزیم
بعد ازپخت له میکنیم کنار میذاریم
بیشتر بخوانید:
ارد و بکینگ پودر ۳ بار الک میکنیم
فر رو از یه ربع قبل روشن میکنیم.تخم مرغ .شکر سفید و قهوه ای و وانیل را میزنیم تا کشدار بشه سپس ماست و پوره کدوحلوایی و روغن را به ترتیب اضافه میکنیم
همزن را کنار گذاشته ارد و بکینگ پودر را کم کم اضافه میکنیم اروم مخلوط میکنیم
قالب را چرب و ارد پاشی کرده سپس مواد رو راخل قالب میریزیم
چند ضربه به زمین میزنیم تا حباب هاش داخل مواد گرفته شه
بعد داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدیم
در توستر دما ۱۵۰ مدت زمان همون..بعد از پخت با خلال تست میکنیم اگه تمیز درامد اجازه میدیم کیک خنک بشه با شکلات یا پودر قند تزیین میکنیم.بجای شکر قهوه ای میتونید همون مقدار شکر سفید بریزید
یعنی شکر قهوه ای رو حذف کنید و یک لیوان شکر سفید و ۱ قاشق مرباخوری دارچین بریزید
مواد لازم:
تخم مرغ۲عدد
آرد۲لیوان
بکینگ پودر۱قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی ۱ لیوان
شکر سفید نصف لیوان
شکر قهوه ای نصف لیوان
روغن نصف لیوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بررسی کرد
به بهانه روز خبرنگار و اکران فیلم «دست ناپیدا» با انسیه شاه حسینی گفتوگو کردهایم
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با «جامجم»: