دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شیعه نیوز ،اکثر انسان ها دوست دارند به موفقیت های مالی بزرگ دست پیدا کنند اما فقط تعداد کمی از آن ها به موفقیت می رسند. در مراحل اولیه سفر به سوی موفقیت، افراد همیشه با انگیزه هستند و هیچ شکی در ذهن آن ها وجود ندارد که می توانند به موفقیت برسند. اگرچه بعد از گذشت مدت طولانی از سختی به کار مناسب رو می آورند. بسیاری از افراد هم در این مسیر تسلیم می شوند و سپس به این نتیجه می رسند که رسیدن به موفقیت مالی کار سختی است. فقط تعداد کمی از افراد هستند که به معنای واقعی کلمه تا آخر صبر می کنند و به موفقیت می رسند.
نداشتن این 7 خصلت عاملی برای تسلیم شدن در راه رسیدن به هدف است
بعد از این که تجربه مختلف افراد موفق را مورد بررسی قرار دادیم ، به این نتیجه رسیدیم افرادی که هرگز به اهداف خود نمی رسند، دلایل بزرگی برای تسلیم شدن دارند. در این بخش از موفقیت در نمناک 7 عامل را به شما معرفی می کنیم که کمبود آن ها باعث می شود تا افراد از مسیر موفقیت دست بکشند.
1. فروتنی
فروتنی یک عامل ضروری برای طی کردن جاده موفقیت است. موفقیت نیاز به این دارد که افراد فروتنی را در خودشان ایجاد کنند. بسیاری از سرمایه گذاران اظهار می کنند که مراحل را پله پله طی کردند و برای هر مرحله تلاش زیادی داشتند. مثلاً بازیگر آمریکایی معروف به نام امیلیا کلارک اظهار کرد باید قبول کنند که در مرحله اول هستند و مراحل بعدی برای آن ها راحت تر است. پس هیچ گاه نباید فکر کنند که نسبت به دیگران برتری دارند.
2. سخت کوشی بیش از حد زیاد
موفقیت نیاز به تلاش خستگی ناپذیر دارد. افراد موفق سخت کار می کنند اما از شکست هایی که در زندگی می خورند باهوش تر هستند. افرادی مثل الون ماسک و بیل گیتس بیش از 16 ساعت در روز کار می کردند. پس سخت کوشی کلید موفقیت است و عاملی برای اعتماد به نفس، شخصیت سازی و همچنین فرصتی برای نشان دادن استعداد هاست.
3. ریسک پذیر بودن
موفقیت نیاز به تلاش فردی و قبول ریسک ها و خطرات مالی و شخصی دارد. اگر بیوگرافی افراد موفق را تجزیه تحلیل کنید، می بینید که درصد زیادی از آن ها ریسک های بزرگی را انجام دادند. مثلاً روی یک پروژه سرمایه گذاری کردند که هیچ کس جرات این کار را نداشت. از دانشگاه انصراف دادند یا حتی از شغل خودشان دست کشیدند. اگرچه تقریباً میانگین مردم از ریسک کردن می ترسند و اگر ریسک بزرگ انجام دهند و شکست بخورند، تسلیم می شوند و مسیر موفقیت را در پیش نمی گیرند.
4. پشتکار
پشتکار یک عامل مهم برای رفاه و موفقیت است. پشتکار توانایی سخت کوشی و رسیدن به اهداف را در افراد نشان می دهد؛ مخصوصاً زمانی که انتظار یک نتیجه خاص را ندارید. بسیاری از افراد زمانی که با موانع بر سر راه موفقیت مواجه می شوند، از آن دست می کشند . فقط افراد شجاع هستند که می توانند تا آخر مسیر پشتکار داشته باشند. مثلاً یکی از سرمایه گذاران بزرگ اینترنتی به نام جک ما در سه سال اول فعالیت خود نتوانست سودی به دست بیاورد اما پشتکار داشت و اکنون یکی از ارزشمند ترین کمپانی های جهان در دست اوست.
5. صبوری
کمبود صبر باعث می شود که افراد از دنبال کردن رویاهای خود دست بکشند. محاسبات و تحقیقات نشان می دهد که 5 الی 10 سال سخت کوشی روی یک پروژه می تواند عاملی برای موفقیت باشد . اگر چه بسیاری از افراد زمانی که بعد از یک ماه، سه ماه، شش ماه یک سال یا حتی سه سال نتیجه خاصی را مشاهده نمی کنند، از کار خود دست می کشند. تسلیم شدن بعد از 3 سال واقعا احمقانه است زیرا مسیر طولانی را طی کرده اید و بسیار بیشتر از قبل به موفقیت نزدیک هستید. در جهان مدرن افراد انتظار دارند که موفقیت پشت در خانه آن ها باشد و به سرعت به آن دست پیدا کنند و در نتیجه زمانی که در کوتاه مدت به آن دست پیدا نکنند، دچار سرخوردگی شده و تسلیم می شوند.
6. خوش بینی
یکی از اصلی ترین دلایلی که افراد در موفقیت شکست می خورند، کمبود خوش بینی است. خوش بینی مربوط به اعتماد به نفس در تشخیص نتایجی است که منتظرش هستید. در مراحل اول سفر به سمت موفقیت، بسیاری از افراد در مورد هدف خود خوش بین هستند. اگرچه بعد از مواجهه با موانع ، سطح خوش بینی در اکثر آن ها به شدت کاهش پیدا می کند که باعث می شود تسلیم شوند.
7. اعتماد به نفس
افرادی که برای رسیدن به موفقیت مالی تلاش می کنند، اغلب به توانایی خود ایمان دارند. آن ها مهارت های خود را می شناسند و می دانند که هیچ چیز نمی تواند آن ها را متوقف کند. در کنار این، رسیدن به موفقیت برای فردی که اعتماد بنفس دارد، بسیار آسان است زیرا باور دارد که می تواند به همه مشکلات سر راه خود غلبه کند.
اعتماد به نفس تضمین می کند که افراد با سخت کوشی و چالش های ذهنی مواجه می شوند و آن را با موفقیت کنار می گذارند. پس کمبود اعتماد به نفس عاملی برای تسلیم شدن است.
همین کمبود اعتماد به نفس عاملی برای تصمیم گیری های عاطفی است زیرا آن ها می ترسند که دیگران از شکست و موانع بر سر راه آن ها آگاه شوند و در نتیجه به سادگی از هدف دست می کشند و فکر می کنند که نمی توانند به آن ها غلبه کنند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد