چه کنیم روفرشی جمع نشود؟

روفرشی پارچه‌ای ضخیم (قالی مانند) که بر روی قالی اتاق پهن می‌کنند تا از نور آفتاب و پاخوردگی حفظ شود یا عیب قالی پوشیده بماند.
کد خبر: ۱۲۷۷۱۱۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، تمیز ماندن خانه از سری کار‌هایی است که همیشه ذهن یک خانم خانه را به خودش مشغول می‌کند و قسمتی از وقت او در خانه صرف همین کار می‌شود. حالا با به دنیا آمدن بچه این قسمت از مشغولیت ذهنی خانم‌ها شکل جدیدی به خود می‌گیرد.

دارودادن، غذاخوردن، بازی و ... همگی فعالیت‌هایی طبیعی هستند که شما با آن سر‌و‌کار دارید. شاید نخستین جایی که شما به عنوان خانم خانه نگران کثیف شدن آن هستید فرش‌ها باشند چرا که انواع لک‌ها از روی فرش به آسانی پاک نمی‌شوند و شستن کل فرش هم هزینه زیادی را تحمیل می‌کند و نمی‌شود هر روز آن‌ها را به قالیشویی سپرد.

چه کنیم روفرشی جمع نشود؟

جمع نشدن روفرشی

روفرشی چیست؟

روفرشی پارچه‌ای ضخیم (قالی مانند) که بر روی قالی اتاق پهن می‌کنند تا از نور آفتاب و پاخوردگی حفظ شود یا عیب قالی پوشیده بماند.

روفرشی گزینه خوبی است که احتمالا اغلب بچه دار‌ها برای فرار از امر و نهی فرزندانشان از فعالیت‌های منحصر به فرد کودکانه، سراغ آن رفته اند.

 

برای تمیز ماندن قالی تا حد امکان و در زمان‌هایی که مهمان ندارید روی قالی را با روفرشی بپوشانید.


چه کنیم روفرشی جمع نشود؟

 

انواع روفرشی:

۱- روفرشی کلاسیک: این نوع روفرشی شامل طرح‌های خشتی، افشان، لچک و ترنج و… می‌باشند و بدلیل ضخامت کمتر مناسب حمل جهت زیرانداز در سفر و گردش می‌باشند.

 

۲- روفرشی مدرن ابریشمی: این نوع روفرشی که یکی از طرح‌های روفرشی مدرن به شمار می‌آید که از الیاف مصنوعی ابریشم بافته شده که به لحاظ لطافت و شفافیت نخ، زیبایی خاصی به روفرشی می‌دهد.

 

مزایا: افرادی که حساسیت بالایی به پرز فرش دارند روفرشی بافته شده با نخ ابریشم مصنوعی به واسطه بدون پرز بودن می‌تواند انتخاب مناسبی باشد.

 

۳- روفرشی مدرن: این نوع روفرشی برای منازل و دکوراسیون‌های مدرن مناسب می‌باشند و بیشتر از الیاف شانل (مخمل) تولید شده و زیبایی چشم گیری دارند، بعضی از این روفرشی‌ها دو رو (دو طرفه) بوده و در صورت آلوده شدن یک طرف آن شما می‌توانید از روی دیگر آن‌ها استفاده کنید.

 

۴- روفرشی مدرن ترک کشدار: این نوع روفرشی هم یکی دیگر از طرح‌های روفرشی مدرن و ساخت کشور ترکیه می‌باشد.

 

مزایا: دور تا دور پشت کار کش دوزی شده، سر نمیخورد و جمع نمی‌شود

معایب: نازک، قیمت بیشتر نسبت به محصول مشابه تولید داخلی، دوام کمتر

 

فرش‌های زمینه روشن معمولا زود لک می‌شوند. روفرشی گزینه خوبی برای محافظت از فرش هست مخصوصا برای خانواده‌هایی که بچه‌های کوچک دارند و نگران کثیف شدن فرش‌ها هستند. همچنین اگر قسمتی از فرش در مجاورت حرارت شدید (مانند حرارت شومینه یا بخاری) قرار دارد با پهن کردن روفرشی از آن محافظت کنید.

چه کنیم روفرشی جمع نشود.

اما سرخوردن روفرشی و نا منظم بودن آن از مشکلات جدی خانم‌های خانه دار هست که باعث به هم ریختگی خانه می‌شود.

• معمولاً روفرشی از یک طرف که جهت خواب فرش هست جمع می‌شود. اگر می‌توانی حتی یک گوشه را زیر پایه مبل یا هر چیز دیگری فیکس کنید که تکان نخورد. بهتر است همان طرف روفرشی که جمع می‌شود را زیر پایه‌های مبل قرار بدهید. از بقیه طرف‌ها هم که بخاطر خواب فرش و اصطکاکش هیچ وقت جمع نمی‌شود

• راه حل زیر را هم می‌توانید برای نگهداشتن روفرشی به کار ببرید.

با چند متر کش و سوزن و نخ می‌توانید روفرشی‌ها را تا حدود زیادی ثابت نگه دارید.

همه وسایلی که لازم دارید: نخ، قیچی، سوزن، کش پهن، یک تخته فرش و یک عدد روفرشی است.

حدود ۲ متر کش پهن برای ۴ طرف یک روفرشی لازم است. یک مثلث از گوشه کش جدا کنید و مثل عکس به فاصله ۴۰ سانتی از ابتدای روفرشی بدوزید.

با برگرداندن کش، فاصله دادن از کنار روفرشی و دوختن به این شکل، می‌توانید از کشیده شدن روفرشی به زیر فرش جلوگیری کنید. حالا طرف دیگر کش را هم به همان روش مرحله قبل بدوزید.

در نهایت باید کش نگهدارنده، زیر فرش قرار بگیرد.

کار تمام شد. به همین سادگی. حالا تقریبا روفرشی شما ثابت می‌ماند و حرکت کردن آن محدود می‌شود و از مچاله شدن آن وسط خانه جلوگیری می‌کنید. ثابت می‌شود و حرکت کردن آن محدود خواهد شد.

به همین سادگی، به وسیله کش نگه دارنده تقریبا روفرشی شما ثابت می‌ماند و حرکت کردن آن محدود می‌شود و از مچاله شدن آن وسط خانه جلوگیری می‌شود.

• می‌توانید مانند عکس اول صفحه این مدلی هم روفرشی را درست کنید در این روش باید روفرشی حتما از فرش بزرگتر باشد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها