
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از سلامت نیوز، حقیقت ناخوشایندی هست که بالاخره باید آن را بپذیریم. روزگاری که در آن به سر میبریم دوران خوبی برای پوست ما نیست. هر روزی که میگذرد آلودگی هوای کشورها بیشتر میشود، مه دودی که هوای شهرها را پر کرده در پوست ما نفوذ میکند، برای محافظت از پوست مان در برابر نور خورشید مجبور هستیم کرم ضد آفتاب بزنیم و مواد غذایی فرآوری شدهای که مصرف میکنیم پوست مان را تغذیه نمیکنند.
به همین دلیل است که باید مراقب صورت مان باشیم و یکی از کارهایی که میتوانیم انجام دهیم بخور صورت است. بخور صورت میتواند پوست را پاکسازی کند، آن را تسکین ببخشد و صدمات وارد شده به آن را برطرف کند. علاوه بر این ها، خرجی ندارد و چه بهتر از این؟
در ادامه میخواهیم ببینیم بخور منظم صورت چه فوایدی برای پوست صورت دارد.
وقتی صورت تان را بخور میدهید، گرمای بخار آب منافذ پوست را سست میکند، در نتیجه منافذ باز میشوند. با باز شدن منافذ، آلودگیها و چربیهای انباشته درون آنها خارج میشود.
این آلودگی اغلب در هوا معلق است. به کیفیت هوای شهرتان و آن همه دود و گازی که از ماشینها تولید میشود فکر کنید. به آن همه مرطوب کننده و ضد آفتاب و مواد آرایشیای که هر روز میزنید فکر کنید. علاوه بر این ها، چربی طبیعی پوست هم هست که آن را میپوشاند. همه ما به این چربی طبیعی نیاز داریم، چون پوست ما را مرطوب و از آن محافظت میکند. با این حال، هر چیز خوبی هم اگر از حد بگذرد میتواند مشکل ساز شود.
با بخور صورت میتوانید میزان چربی طبیعی پوست را محدود کنید و به این ترتیب جلوی مشکلات ناخوشایندی مثل جوش را بگیرید. با خلاص کردن منافذ پوست تان از آلودگیهایی که آنها را مسدود کرده اند، پوستی تمیز و درخشان به خود خواهید بخشید.
پوست بزرگترین اندام بدن است و مانند دیگر قسمتهای بدن همواره در حال بازسازی است، فرآیندی که باعث تجمع باکتریهای مرده روی پوست صورت میشود. این باکتریها کاملاً مفید هستند و هیچ دلیلی ندارد که نگران باشید تأثیر مخربی بر بدن تان داشته باشند. هر چند ممکن است مشمئزکننده به نظر برسد. علاوه بر این، باکتریهای مرده فضای زیادی اشغال میکنند و ممکن است باعث شوند اکسیژن کافی به پوست نرسد.
با بخور صورت میتوانید همهی این باکتریهای مرده را از پوست خود پاک کنید و به این ترتیب پوست درخشان تری داشته باشید.
برخی افراد ممکن است از بخور صورت خودداری کنند، مثل کسانی که از حساسیتهایی مثل روزاسه رنج میبرند. این مشکل پوستی هم در اثر ازدیاد بیش از اندازهی یک چیز خوب رخ میدهد که باعث میشود پوست ظاهری قرمز و تحریک شده پیدا میکند.
یکی از فواید بخور صورت گشاد شدن عروق خونی است، امری که باعث میشود اکسیژن زیادی به پوست صورت برسد. وقتی صورت تان را بخور میدهید و پوست تان سرخ میشود بدانید که معنی اش آن است که اکسیژن زیادی به پوست تان رسیده است.
ظاهر شدن چین و چروک گرچه سرنوشت طبیعی و حتمی پوست همه ما است، اما هر کسی از به تعویق افتادن این سرنوشت استقبال میکند.
در میان همه روشهای ادعایی برای کاهش سرعت چروک شدن پوست، ۲ ماده هست که علم تأثیر آنها را اثبات کرده، یکی کلاژن (که در موادغذاییای مثل ژله وجود دارد) و دیگری الاستین.
اگر علاقهای به خوردن کلاژن ندارید، بخور صورت جایگزین خوبی میتواند باشد. این کار باعث سرعت بخشیدن به گردش خون میشود، در نتیجه تولید کلاژن و الاستین افزایش پیدا میکند. این امر موجب افزایش خاصیت کشسانی پوست میشود و ظاهر شدن چین و چروکها را به تعویق میاندازد.
با خارج شدن همه آن چربیها از پوست، بدن شروع به تولید بیشتر چربی میکند، امری که باعث مرطوب شدن پوست میشود. بخور صورت نفوذپذیری پوست را هم بالا میبرد در نتیجه رطوبت راحتتر به درون آن نفوذ میکند.
بخور صورت یک روش درمانی قطعی نیست، اما باید آن را در برنامه مراقبت از پوست خود بگنجانید. مهمترین مزیت بخور صورت این است که به اثربخشی بیشتر محصولات مراقبتیای که به پوست خود میزنید کمک میکند.
علت این مسأله آن است که بخور صورت باعث افزایش گردش خون و اکسیژن رسانی به پوست میشود. وقتی منافذ پوست را از آلودگیها و چربیها پاک کنید، قدرت جذب آنها بیشتر میشود. چون جریان خون قویتر میشود، واکنش پوست به محصولات پوستی بیشتر میشود؛ و در آخر آنکه، چون پوست کامل مرطوب میشود، وقتی سرمهای پوستی را بزنید، تأثیر آنها دوچندان میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد