به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین از فارس، سردار حمید هداوند گفت: مأموران مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با اشرافیت اطلاعاتی و در پی تحقیقات دقیق علمی و پلیسی از فعالیت شبکه بزرگ جعل مدارک تحصیلی در تهران و تعدادی از استان های مرکزی و حاشیه ای کشور مطلع شده و بلافاصله تحقیقات در این زمینه را در دستور کار خود قرار دادند.
وی با بیان اینکه جاعلان در زمینه مدرک دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس، دکترا، پزشکی، دندانپزشکی و طب سنتی فعال بودند، افزود: در شهریور ماه سال جاری با تلاش شبانه روزی مأموران پلیس امنیت عمومی پایتخت، مخفیگاه 5نفر از اعضای این باند بزرگ در تهران و چند استان کشور شناسایی و طی یک عملیات ضربتی هر 5متهم دستگیر شدند.
سردار هداوند،با اشاره به اینکه روز گذشته هفدهم شهریور ماه با تلاش مأموران این پلیس، مخفیگاه ششمین متهم پرونده مذکور در یکی از استان های شمال غربی کشور شناسایی و در یک عملیات جداگانه این فرد نیز دستگیر شد،خاطر نشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم؛ 70 عدد انواع مهر برقی، برجسته، دستی، متعلق به وزارت علوم و دانشگاه ها، تعداد 105 عدد هولوگرام مربوط به دانشگاهها، تعدادی اوراق خام صدور گواهینامه موقت پایان تحصیلات مقاطع مختلف تحصیلی، تعداد یک دستگاه کیس حاوی کلیه اسناد و مدارک و فرم های خام در صدور مدارک پایان نامه ها، سربرگ دانشگاهها و یک دستگاه پرینتر رنگی حرفه ای برای چاپ اسناد، یک دستگاه اسکنر کشف شد.
جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ همچنین از شناسایی دفتر این جاعل در استان مربوطه خبر داد و گفت: با هماهنگی مقام قضائی اقدامات لازم نسبت به بسته شدن این دفتر انجام شد.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: تاکنون بیش از 8نفر از همدستان و دلالان مرتبط با این باند دستگیر شده و تلاش ها برای دستگیری سایر افراد مرتبط با باند مذکور نیز همچنان در دستور کار مأموران پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ است.
سردار هداوند از شناسایی و احضار تعدادی از شاکیان و افرادی که مدارک تحصیلی، پزشکی و طب سنتی جعلی خود را از این باند دریافت کرده بودند، خبر داد و گفت: با بررسی های به عمل آمده مشخص شد متهمان از این طریق توانسته بودند در مجموع چندین میلیارد ریال درآمد کسب کنند.
جانشین فرمانده انتظامی پایتخت با هشدار به استفاده کنندگان از اسناد جعلی گفت: افرادی که از اسناد و مدارک جعلی استفاده می کنند برابر قانون مجرم بوده و تحت تعقیب کیفری قرار می گیرند.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه قانون مجازات سختی را برای کسانی که از مدارک و اسناد جعلی استفاده می کنند در نظر گرفته است، اظهار داشت: ممکن است کسانی عنوان کنند که قادر هستند مدارک جعلی معتبر را تهیه کنند اما شهروندان باید هوشیار بوده و فریب این افراد را نخورند و سعی کنند مدارک خود را از مراجع ذی صلاح تهیه کرده و مطمئن باشند هیچ فرد واسطه گری نیز نمی تواند مدارک معتبر را برای آنها تهیه کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت