به گزارش گروه سیما جام جم آنلاین از فارس، «سید حسین امیرجهانی» ارتباط میان خانواده ها » نویسنده سریال «حکایت های کمال» ، گفت: برخی مسائل به جا مانده از فصل یک هست باید انجام شود و بعد وارد تولید شویم.
وی با اشاره به نگارش متن های این سریال نیز بیان داشت: تا به حال متن های پنج قسمت ابتدایی فصل دو نوشته شده است.
این نویسنده همچنین افزود: از آنجایی که برای شرع تولید فصل یک بخش زیادی دکورسازی توسط گروه تولید انجام شده بود، بخش زیادی از دکور این سریال ساخته شده و برای تولید فصل های بعدی دیگر نیازی به هزینه در این باره نیست.
این نویسنده درباره پرش زمانی در قصه این سریال نیز گفت: از اول بنا داشتیم پرش زمانی در فصل دو داشته باشیم و از آنجایی که بچه ها هم بزرگ شدند باید فاصله زمانی چهار ساله ای داشته باشیم و همچنین قصه ها باید از فضای نوجوان درآمده و جدی تر شود.
امیرجهانی با بیان فضای جدیدی در قصه فصل دو نیز افزود: دغدغه های کاراکترها جدی تر می شود و در عین اینکه فضا کمدی است به فضای انقلاب نزدیک می شویم. در این قصه کمال تحت تاثیر معلمی قرار می گیرد که اهل مطالعه است و از آن طریق رشد می کند، اما وارد مبارزه های انقلابی نمی شود. رشد کمال توسط معلمی اتفاق می افتد و باید معلم جدیدی را وارد قصه کنیم.
این نویسنده همچنین ادامه داد: قصه های این فصل خانواده محور هستند و بیشتر حول ارتباط میان خانواده ها است.
تصویربرداری این فصل مثل فصل قبلی در شهرک سینمایی غزالی مقابل دوربین میرود و گروه تولید از نظر لباس و لوکیشن تامین هستند. همچنین بازیگران این فصل از بازیگران فصلهای قبلی هستند و تغییری در ترکیب بازیگران اعمال نخواهد شد.
فصل نخست سریال «حکایتهای کمال» در ۳۱ قسمت توسط سیما فیلم تهیه و از شبکه دو سیما پخش شد.
محمود پاک نیت، شهره لرستانی، حمید ابراهیمی، محمدرضا شیرخانلو، سولماز غنی، علی مسلمی، شهرام عبدلی، بیژن بنفشه خواه، یوسف صیادی، امیر نوری، فلورنظری، بیتا خردمند، سیروس میمنت، مهرداد ضیایی، مختار سائقی، اکبرسنگی، آرش نوذری، داریوش سلیمی، سعید پیردوست، عباس محبوب، بهشاد مختاری، حسین چنگی، فریده دریامج، تقی زنجانی، حمید صفایی و شهربانو موسوی، به همراه هنرمندان خردسال امیرحسین کافتری، همراز اکبری و محمدحسین بلوکات از بازیگران این سریال بودند.
این سریال روایتی از دهه ۴۰ است و اقتباسی از رمانی به همین نام نوشته محمد میرکیانی محسوب می شود که قهرمان داستان یک نوجوان به نام کمال است.صلح میرزایی تاکنون سریالهای «پنجره»، «رخصت» و «دختری به نام آهو» را برای تلویزیون ساخته است. سریال «هست و نیست» جدیدترین سریال محسن شایانفر در حوزه تهیهکنندگی هم زمستان گذشته به کارگردانی حسین سهیلی زاده از شبکه دو پخش شد.
سایر عوامل اصلی پروژه عبارتند از: نویسندگان: نسیم عرب امیری، آزاده محسنی، کریم خودسیانی، سید حسین امیرجهانی، دستیار تهیه:علی اصغررضایی، مدیر تصویربرداری:ناصرمحمودکلایه، تصویربردار:ناصربیک زاده، صدابردار:وحیدسلطانی، طراح هنری: غفار رضایی، طراح صحنه: فرهادعزیزی فرد، طراح لباس: مهناز نوروزی، طراح گریم:بابک شعاعی، آهنگساز: فردین خلعتبری، صداگذاری و میکس: محمود موسوی نژاد، جلوه های ویژه: حمیدرسولیان، طراح بدلکاری: علیرضافتحی، دستیار کارگردان: امیر سلیم خانی، مدیر تولید: سعیدکنگاورنظری، برنامه ریز: حامدصلح میرزایی، تدوین: شادی شایانفر، امورمالی: ابراهیم تفرشی،منشی صحنه: بیتا ارسطویی، مدیرتدارکات: مهدی آقامحمدی، عکاس و تصویربردار پشت صحنه: فرامرز بیات و مشاور رسانهای: هادی داداش
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «قابکوچک» با رسول نجفیان، بازیگر، نویسنده و مجری پیشکسوت تلویزیون مطرح شد
بررسی ابعاد مختلف سواد سلامت در گفتوگوی «جامجم» با یک دکتر روانشناس کودک و نوجوان: