در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، اکالیپتوس از گونههای گیاهی شناخته شده است که در گذشته در تولید داروها در تمامی جهان به ویژه چین، هند، یونان و اروپا کاربرد داشته است.
برگهای درخت اکالیپتوس در استرالیا به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد عفونی کنندگی در درمان بیماریهای مختلف کاربرد داشته است.
برگهای این گیاه به دلیل آنکه حاوی فلاونوئید است به بهبود وضعیت عمومی سلامت کمک میکند. همچنین این گیاه حاوی ترکیب تانین است که به دلیل تاثیرات ضد میکروبی شناخته شده است.
سایت مدیکال دیلی در مطلبی به برخی از خواص گیاه اکالیپتوس اشاره کرده است:
آنتیاکسیدانها: بهترین شیوه برای بهره بردن از فوائد برگهای اکالیپتوس نه به شکل روغن بلکه به صورت استفاده از یک عدد برگ خشک این گیاه و تهیه دمنوش است. برگهای این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و مانع از آن میشود تا استرس اکسیداتیو و رادیکالهای آزاد در بدن انباشته شوند.
کوئرستین، فلورتین، کاتچین و لوتئولین از جمله ترکیبهای فلاونوئید موجود در اکالیپتوس هستند که تمامی آنها در پیشگیری از سرطان، بیماری قلبی و زوال عقل موثر هستند.
تسکین علائم سرماخوردگی: اکالیپتوس از عناصر سازنده در تولید داروهایی است که در درمان سرماخوردگی معمولی کاربرد دارند. در درمانهای گیاهی نیز این ترکیب به تسکین احتقان گلو، برونشیت و سینوزیتها کمک میکند.
خاصیت پاککنندگی دندانها: برگ اکالیپتوس به دلیل خواص آنتی باکتریال و ضد میکروبی از ترکیبهای مفید در تولید دهانشویههاست. این ماده همچنین به پیشگیری از پوسیدگی دندانها و بیماری پریودنتیت کمک میکند.
درمان خشکی پوست: سرامید مرطوب کنندههای طبیعی بدن است که مانع از خشک شدن پوست میشود. استفاده موضعی از عصاره برگهای اکالیپتوس قابلیت بدن را در تولید سرامید تقویت میکند.
تسکین درد مزمن: عصاره برگهای این گیاه در تسکین دردهای ماهیچهای و عضلانی ناشی از استرس کاربرد دارد. هرچند، تحقیقات در این زمینه نتایج متضادی داشته و قطعی نیست. در بسیاری از تحقیقات آمده است که عصاره برگهای اکالیپتوس تنها در برخی مواقع همچون مسکن عمل میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت