در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، محمدحسین عزیزی متخصص تغذیه درباره بیماریهای خطرناک فصل تابستان اظهار کرد: برخی بیماریهای ناشی از گرمازدگی بسیار سطحی و قابل درمان هستند و تنها با روشهای ساده رفع میشود.
وی در ادامه گفت: اما برخی از بیماریهای خطرناک در فصل تابستان حتی قابل تشخیص نیستند که بتوان آنها را درمان کرد، به همین دلیل زندگی فرد را در معرض خطر قرار میدهند.
عزیزی درباره عوامل تاثیرگذار در ایجاد بیماری گرمازدگی بیان کرد: در فصل گرما برای رشد میکروبها زمینه مناسبی فراهم میشود تا با سرعت تکثیر و گسترش یابند که موجب بیماریهای خطرناک عفونی میشوند؛ مواد غذایی در این بازه زمانی سریعتر فاسد میشوند پس بهتر است که از مواد غذایی مانده کمتر استفاده شود.
این متخصص تغذیه درباره نشانهها و علائم گرمازدگی تصریح کرد: گرمازدگی موجب بروز بیماریهای خطرناکی مانند عفونی، وبا، اسهال و تهوع، سنکوپ، ضایعات پوستی خارش دار میشود.
عزیزی درباره راههای پیشگیری از گرمازدگی گفت: باید دقت کرد مواد غذایی در شرایط مناسب نگهداری شود و از زنجیره سرما خارج نشوند؛ باید در این فصول به بهداشت فردی بیشتر توجه شود و افراد کمتر در معرض آفتاب قرار بگیرند؛ همچنین محیط و لوازم شخصی باید ضد عفونی شوند.
این متخصص تغذیه درباره درمان گرمازدگی گفت: باید در اولین قدم فرد مبتلا به گرمازدگی از محیط گرم دور شود و به محلی دارای تهویه مناسبی برود، از نوشیدنیهای مناسب این فصل استفاده شود.
وی یادآوری کرد: در گذشته به دلیل نبود درمانهای مناسب و داروهای کافی افراد در اثر گرمازدگی جان خود را از دست میدادند. اما امروزه به دلیل پیشرفت و توسعه علم افراد در صورت بیماری درمان میشوند. دقت داشته باشید در این فصل دمای بدن فرد باید چک شود تا از حد معمول بالاتر نرود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد