در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه چهارسیما، در سری جدید مسابقه تلویزیونی «چهار، سه، دو، یک» که ضبط آن از 5 اردیبهشت ماه آغاز شده است، شرکتکنندگان در گروههای چهارنفره با یکدیگر به رقابت میپردازند.
به گفتهی حسین مروی، طراح و تهیهکنندهی مسابقه سینمایی «چهار، سه، دو، یک»، سری جدید این مسابقه به شکل تخصصیتری تهیه شده و شرکت کنندگان از طریق یک فراخوان تلویزیونی که از شبکه چهار سیما در حال پخش است، رزومه خود را برای ما ارسال کرده و ما از طریق یک مصاحبه تلفنی افراد مستعد را به مسابقه دعوت می کنیم.
وی دربارهی تغییرات اعمال شده در سری جدید مسابقه «چهار، سه، دو، یک» خاطرنشان کرد:ضبط فصل ششم و هفته مسابقه در84 قسمت 60 دقیقه ای از5 اردیبهشت ماه آغاز شده و شرکتکنندگان به شکل تخصصیتری در زمینهی هنرهای نمایشی در گروههای چهار نفره با یکدیگر رقابت میکنند.
مروی درخصوص ساختار مسابقه و مراحل آن گفت: ساختار کلی برنامه همچون گذشته است و شرکت کنندگان در سه مرحله مقدماتی نیمه نهایی و فینال با یکدیگر به رقابت می پردازند.درواقع از هر فصل برنامه که 42 قسمت است 32 قسمت شامل بخش مقدماتی، 8 قسمت نیمه نهایی و 2 قسمت فینال برنامه را تشکیل می دهد.
تهیه کننده «چهار، سه، دو، یک» افزود: هر قسمت از برنامه از بخش های مختلفی به این شرح تشکیل شده است:در بخش «تدوین» سکانسی از فیلم به نمایش در می آید و سپس پلان ها به هم می ریزد و شرکت کنندگان باید علاوه بر تشخیص تعداد نماها پلان ها را از ابتدا چیده و تدوین نمایند.
در بخش «خلاقیت داستانی» مقدمه ای از یک قصه خوانده می شود و شرکت کنندگان طبق آن مقدمه،باید یک داستان کوتاه نوشته و در برنامه بخوانند.
در آیتم «اجرایی»مسابقه، شرکت کنندگان باید به انتخاب خود یک تست بازیگری، پانتومیم،نمایش نامه خوانی و مجری گری اجرا نمایند.
مروی «تحلیل فیلم» و بخش «آزاد» را از دیگر آیتم های برنامه برشمرد و افزود: دربخش «تحلیل فیلم» علاوه بر پخش سکانس هایی از فیلم های ایران و جهان، انیمیشن کوتاه و فیلم کوتاه صدثانیه ای ، به این بخش اضافه شده است که در برنامه پخش می شود و شرکت کنندگان باید تحلیل خود را از فیلم ارائه دهند. در بخش «آزاد» شرکت کنندگان به انتخاب خودشان می توانند یک آیتم در حوزه هنرهای نمایشی و یا استندآپ در برنامه اجرا نمایند.
تهیه کننده مسابقه «چهار، سه، دو، یک» درخصوص اجرای مسابقه و نحوه داوری گفت: اجرای سری جدید مسابقه را همچون گذشته جواد مولانیا برعهده دارد و یک گروه سه نفره داوری شامل کارگردان، منتقد ، بازیگر و استاد دانشگاه رقابت شرکتکنندگان را مورد قضاوت قرار میدهند.
مروی به اسامی داوران اشاره کرد و گفت:از میان کارگردانان مسعود آب پرور، فرزادموتمن،امیرشهاب رضویان،ابوالفضل جلیلی،مرجان اشرفی زاده،سیروس حسن پور و صادق کرمیار، از میان بازیگران، شهره لرستانی، سیما تیرانداز، نسرین نصرتی، کیهان ملکی، میکائیل شهرستانی و پرستو گلستانی از اساتید دانشگاه دکتر محمد شهبا، دکتر مهرداد رایانی مخصوص، دکتر امیرحسن ندایی، دکتر حمید دهقان پور و دکتر سهیلا نجم و از میان منتقدین دکتر شهرام خرازی ها و عزیزالله حاجی مشهدی در برنامه حضور دارند و تا پایان تصویربرداری مسابقه چهره های داوری جدید دیگری نیز به مسابقه اضافه خواهند شد.
مروی درخصوص تغییرات اعمال شده در سری جدید مسابقه گفت:در سری ششم و هفتم مسابقه از مرحله نیمه نهایی مخاطبان ما می توانند شرکت کنندگان را داوری کنند به این نحو که از طریق شماره پیامکی که در برنامه اعلام می شود مخاطبان رای های خود را ارسال می کنند و ما در پایان برنامه در کنار نظرات تخصصی داوران نظرات مردمی را نیز مشاهده می کنیم.
تهیه کننده مسابقه «چهار، سه، دو، یک» در پایان گفت: دکور فصل های جدید برنامه در یک فضای بزرگتری طراحی شده و سعی کردیم با اضافه کردن المان های بصری بیتشر فضای رقابتی مسابقه را جذاب تر کنیم.همچین علاقه مندانی که هنوز موفق به ثبت نام در این مسابقه سینمایی نشده اند تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند تا از طریق شماره های اعلام شده درفراخوان تلویزیونی در این مسابقه شرکت نمایند.
مسابقه سینمایی « چهار، سه، دو، یک» محصول گروه ادب و هنر شبکه چهار سیما است که از تابستان 98 پخش آن آغاز می شود.تاریخ و ساعت پخش مسابقه بزودی در خبرهای تکمیلی تر اعلام می گردد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد