به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، دکتر حمید شاه آبادی در این مراسم با بیان اینکه عرصههای متفاوتی در حوزه شنیداری ایجاد شده است، اظهارداشت: اگر ما سهم خود را در این عرصه پر نکنیم دیگران آن را پر خواهند کرد.
معاون صدا با اشاره به تغییر سپهر رسانه ای حوزه صدا گفت: در حال حاضر سبد شنیداری فقط رادیو به معنای سنتی آن نیست و با توجه به روشها و دستگاههای جدید کودکان حق انتخاب های جدید یافته اند و نقش رسانه در این عرصه بسیار مهم است.
وی افزود: مسئولیت ما این است در جهت هر حرکتی که قوه خیال، پردازش و داستان سرایی کودک را تقویت کند، گام برداریم و راه اندازی این شبکه به همین منظور است تا سبک زندگی ایرانی اسلامی را در اختیار کودکان این سرزمین قرار دهد.
معاون صدا رسانه ملی با بیان اینکه بیش از ١٠٠٠ کتاب در این مجموعه قرار داده شده است، گفت: اگر در حوزه کودک حرکت نوآورانه صورت نگیرد، دست ما خالی خواهد ماند.
شاه آبادی با تاکید بر اینکه حوزه کودک، حوزه تخصصی است، گفت: حوزه کودک حریمی مقدس و نیازمند صیانت و پاسداشت است و متخصصانی باید در آن قدم نهند که توانایی نویسندگی، گویندگی، سردبیری و... را در این حوزه دارند.
وی افزود: آنها باید خلاقانه حرکت کنند و کسانی هم که تخصص و مسئولیتی ندارند چه دستگاهها و چه افراد، پای خود را کنار بکشند.
معاون صدا با بیان اینکه اگر متخصصان، این حوزه را رها کنند، بنگاههای تجاری و شرکت هایی که وظیفه زیرساخت دارند وارد تولید محتوا می شوند، تاکید کرد: حتی وزارتخانههایی که وظیفه آنها ایجاد زیرساخت های فضای مجازی است حق ورود به محتوا برای کودکان را ندارند.
تلفیق خلاقیت و فنآوری
مدیر فضای مجازی رادیو نیز با بیان اینکه امروز گام جدیدی در حوزه کار کودکان برداشته می شود، اظهارداشت: امروزه کودکان حتما درگیر فضای مجازی هستند و اگر محتوا، سازوکار و استفاده درست تعریف نشود دچار آسیب جدی خواهند شد از این رو رسانه ملی در این زمینه رسالت خود را انجام میدهد.
وی با اشاره به آغاز به کار پایگاه جامع کودک ایران صدا، گفت: در این پایگاه با تلفیق فضای مجازی و صدا توانستیم جذابیت ایجاد کرده و محتوایی که هم پیام را برساند و هم خلاقیت را گسترش دهد به وجود آوریم.
مدیر فضای مجازی رادیو تاکید کرد: در این پایگاه ٣ حوزه داستان و قصه گویی برای کودک، ترانه و موسیقی کودکان و همچنین برنامه های آموزشی و مهارتی فعالیت می کنند.
مهدی شاملو از همکاری وزارت آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سازمان بهزیستی و همچنین شبکه دو قدردانی کرد.
قدردانی از افتتاح پایگاه کودک
رضوان حکیم زاده معاون وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم گفت: امروز در کنار خانواده و مدرسه عامل مهم دیگر در تربیت و شکوفایی کودکان و نوجوانان این سرزمین، فضای مجازی و رسانه است و برخورد هوشمندانه ایجاب می کند از این بستر استفاده و آن را به فرصت تبدیل کنیم.
وی افتتاح پایگاه کودک را اقدامی بی نظیر دانست و گفت: با توجه به ویژگی های خوب صدای رسانه ملی و پیام های خوبی که نقش موثر در شکل گیری شخصیت کودکان دارد این مجموعه با حداقل امکانات در سراسر ایران قابل دسترسی است و دانش آموزان از تولیدات آن بهره مند می شوند.
حکیم زاده با بیان اینکه کودکان سرمایه های این سرزمینند، افزود: اگر الان کودکانمان را رها کنیم بعدا نباید گلایه کرد که چرا در شاخص های توسعه از کشورهای دیگر عقب ماندیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: کار کودک،تخصصی است؛ شاید برخی دیدگاه تجاری داشته باشند اما همه سازمان ها که دغدغه کودکان را دارند باید به این اصل توجه کنند تعلیم و تربیت یک علم است و اصول کار خود را دارد.
گیتی خامنه، الهه رضایی و شیده رضایی از جمله مهمانان این مراسم بودند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد