به گزارش جام جم آنلاین، احمد میدری در گفتگو با فارس گفت: از 20 آبان اولین مرحله آغاز شد که به مددجویان نهادهای حمایتی داده شد تقریباً از پنجشنبه هفته گذشته به بازنشستگانی که مشمول این طرح بودند، بازنشستگان کشوری، صندوق فولاد و لشکری داده شد، کارکنان دولتی که حقوقشان کمتر از 3 میلیون تومان هستند اطلاعات جمع آوری شده و امیدواریم در این هفته پس از تعطیلات آغاز شود.
وی ادامه داد: سایر گروهها یعنی گروههای چهارم، کارگران، رانندگان و اقشاری که تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند یعنی بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی و در آخر اقشار با در آمد کمتر از 3 میلیون تومان که جزو هیچ کدام از این گروهها قرار ندارند نیز مشخص هستند.
معاون رفاهی وزیر رفاه گفت: سایر گروهها روستاییان، حاشیه نشینان شهری هستند و اقشاری که فاقد بیمههای اجتماعی هستند بر اساس پایگاه اطلاعات ایرانیان شناسایی شدند و در واقع آن بسته حمایتی روی حساب یارانههایشان واریز خواهد شد.
میدری ادامه داد: اگر اقشاری باشند که درآمد کمتر از 3 میلیون تومان دارند اما بعد از مرحله آخر تحت پوشش قرار نگرفته باشند میتوانند به کمیته امداد و سازمان بهزیستی مراجعه کنند و فرم را تکمیل کنند.
وی گفت: این گروهها به تدریج وارد میشوند زیرا خیلیها در گروه پنجم قرار میگیرند و الان مراجعه نکنند به ادارات مراجعه میکنند اما پیامکهای زیادی ارسال میشود.
میدری در پاسخ به اینکه مرحله چهارم چه زمانی تمام میشود که بعد از آن افرادی که گروه پنجم هستند مراجعه کنند؟گفت: این در واقع اولویتبندی نیست به خاطر دسترسی به اطلاعات و اینکه چه اقشاری کمتر از 3 میلیون تومان دارند این روند شروع شده،این بستهها فقط نقدی است.
وی افزود: برای نهادهای حمایتی اعتبار کالایی بوده که فروشگاههای زنجیره ای آن را تأمین می کنند و برای بازنشستگان پول نقد بوده که البته اگر شبکههای ما برای گروه پنجم امکان این را داشته باشند ما سعی میکنیم از طریق فروشگاهها باشد چون مزایایی دارند اما بستگی به کشش فروشگاهها و دسترسی مردم دارد.
میدری گفت: مبلغ به طور متوسط ۲۰۰ هزار تومان است و به ازای هر خانواده از ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.
معاون رفاهی گفت: صحبت شده که تا شب عید در چندین مرحله این بسته پرداخت شود که آنها کالایی یا نقدی هستند.
میدری در مورد مبنای انتخاب 3 میلیون نفر گفت: 3 میلیون تومان سقف تعیین شد، مبنا این است که اقشاری که کمتر از این رقم میگیرند نیازمندی بیشتر دارند.
وی در مورد اینکه آیا منطقه و مسکن خانواری که در آن زندگی میکنند نیز لحاظ شده گفت:لحاظ کردیم اما در کلانشهرها باید پول بیشتری در نظر بگیریم نسبت به روستاها اما تفاوت جغرافیایی لحاظ نشده است.
وی در مورد اینکه این بستهها چقدر به معیشت خانوادهها کمک میکند افزود: مبلغ کافی نیست اما دولت بین دو امر باید انتخاب کند تزریق پول بیشتر موجب تورم میشود و قدرت خرید مردم کاهش پیدا میکند از طرف دیگر این حمایت برای اقشار کم درآمد بود شاید حمایت برای افرادی که درآمد بالایی داشته باشند مؤثر باشد اما برای اقشار متوسط همین رقم هم می تواند کمک کننده باشد.
معاون رفاهی وزیر رفاه افزود: دولت در آبان ماه سال جاری با تنظیم آیین نامه ای دستگاه ها را موظف کرد در فاصله زمانی مختلف و به نوبت به گروه و قشرهای مردم بسته های حمایتی ارائه دهد.دولت در اولین مرحله خود به 3 میلیون و یکصد هزار خانواده بسته های حمایتی ارائه کرده که شامل مددجویان حمایتی هستند و 20آبان نیز مبلغ مورد نظر به صورت غیر نقدی پرداخت شده، می توانند با مراجعه فروشگاه های مخصوص کالاهای خود را با قیمت مناسب خریداری کنند.
میدری گفت: دولت از پنج شنبه اول آذرماه تحویل بسته حمایتی به بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد با دریافتی کمتر از 3 میلیون تومان را نیز آغاز کرده و این بسته به صورت نقدی به حسابشان واریز می شود.
میدری اضافه کرد: گروه چهارم شامل کارگران، رانندگان و اقشار و بازنشستگان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی است و در آخر، اقشار با درآمد کمتر از سه میلیون تومان که جزو هیچکدام از گروه های فوق نیستند این بسته های حمایتی را دریافت خواهند کرد.
وی افزود: اعتبار دولت برای بسته های حمایتی مرحله نخست، 9 هزار میلیارد تومان است و برآورد ما این است که در هر مرحله 3 تا 3 هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه نیاز دارد. در حال بررسی این موضوع هستیم که بسته های کالای حمایتی را در دهه فجر توزیع کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: