به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، افزایش رشد مو یکی از اثرات جانبی داروی متفاوتی موسوم به «سیکلوسپورین اِی»است که برای درمان بیماریهای خودایمنی مورد استفاده قرار میگیرد.
متخصصان دریافتند این دارو به علاوه فعالیت پروتئین SFRP1، نوعی پروتئین که با انسداد مسیر مولکولی WNT رشد بسیاری از بافتها از جمله موها را متوقف میکند، مهار میسازد.
در این شیوه درمانی همچنین از داروی دیگری موسوم به WAY-316606 استفاده شده که به عنوان درمانی برای پوکی استخوان کاربرد دارد و در عین حال از فعالیت پروتئین SFRP1 جلوگیری میکند.
در حال حاضر تنها دو نوع دارو برای درمان طاسی (ریزش موی آندروژنیک) وجود دارد: «ماینوکسیدی» برای مردان و زنان و نیز «فیناستراید» فقط برای مردان که هر دو علاوه بر داشتن عوارض جانبی تاثیر بسیار مطلوبی نداشته و بیماران را اغلب مجبور به اقدام برای جراحی پیوند مو میکند.
درمان جدید با آزمایش روی نمونه فولیکولهای موی سر در بیش از ۴۰ بیمار مردی که پیوند مو انجام داده بودند، صورت گرفته و برای بررسی دقیق تاثیرات و بیخطر بودن آن برای بیمار به آزمایشهای بیشتر نیاز است.
به گزارش بی بی سی، ریزش مو نوعی اختلال شایع است که میتواند با از دست دادن عزت نفس و اعتماد به نفس فرد، آسیب های قابل توجهی به سلامت عاطفی فرد مبتلا وارد کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم