تحقیقات در زمینه خواب نشان میدهد بین سرعت به خواب رفتن و اتساع عروق خونی در دستها و پاها ارتباط وجود دارد.
پوشیدن جوراب این کار را برای پاهای شما انجام میدهد و باعث میشود بسرعت به خواب بروید.
خوابیدن مستلزم افت دمای داخلی بدن (CBT) و در عین حال گرم ماندن پوست است. پوشیدن جوراب و استفاده از پتو باعث گرم شدن پوست، اتساع رگها و تسهیل تبادل دمایی و کاهش CBT میشود.
این شرایط به مغز پیغام میدهد که زمان به خواب ر فتن است. پوشیدن جوراب هنگام خواب میتواند فواید دیگری نیز برای سلامت داشته باشد:
جلوگیری از نشانگان رینود
ممکن است نام بیماری رینود را نشنیده باشید. این بیماری بسیار نادر است و با تاثیرگذاری بر سلولهای خونی باعث ایجاد واکنش بیش از حد به سرما میشود. این شرایط ایجاد زخمها یا مرگ بافتها را به دنبال دارد. با پوشیدن جوراب در رختخواب، بدن قادر به تنظیم دمای خود و جلوگیری از بروز این بیماری خواهد بود.
جلوگیری از سرفه
در بسیاری از فرهنگها این باور قدیمی وجود دارد که پوشیدن جوراب و ریختن مقداری پودر خردل در داخل آن از سرفههای شبانه جلوگیری میکند، اما واقعیت این است که پوشیدن جوراب شبها در رختخواب به خودی خود میتواند از سرفه جلوگیری کند.
مقابله با خشکی پوست
پوشیدن جوراب هنگام خواب از بروز خشکی و ترک خوردگی در پاشنه پا ـ مشکلی که اغلب در ماههای سرد سال اتفاق میافتد، جلوگیری میکند. اگر هماکنون از ترک خوردگی پاشته پا رنج میبرید میتوانید قبل از پوشیدن جوراب از مرطوبکننده روی پاشنه پا استفاده کنید. هنگامی که بیدار میشوید، پوست پاشنه نرمتری خواهید داشت.
جلوگیری از تعریق شبانه و گرگرفتگی
جوراب بدن را قادر میسازد دمای خود را تنظیم کند و از ثابت شدن دمای بدن به دلیل تعریق شبانه و بروز گرگرفتگی که باعث بیداری افراد در نیمههای شب میشود، جلوگیری میکند.
گرم شدن پاها
اگر از سردی پاها رنج میبرید با پوشیدن جوراب هنگام خواب و ریختن مقدار کمی فلفل قرمز در داخل آن میتوانید بسرعت از این مشکل رهایی پیدا کنید.
منبع: lifeadvancer.com
مترجم: یاسمین مشرف
جامجم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود