به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ورزش سه، بوراک کاران در 11 سپتامبر سال 1987 در آلمان متولد شد و در کنار بازیکنانی چون اوزیل و خدیرا، رشد یافته و یکی از بازیکنان آینده دار فوتبال آلمان لقب گرفته بود.
حالا این بازیکن که در تیم زیر 16 سال و 17 سال ژرمن ها نیز بازی کرده بود، جان خود را برای جنگیدن در ارتش داعش در سرزمینی خیلی دور از مرزهای آلمان از دست داد.
او کار خود را به عنوان یک مدافع در آکادمی بایرلورکوزن آغاز کرد و عملکرد وی باعث شد تا در کنار ستاره هایی چون سامی خدیرا، کوین پرنس بواتنگ و دنیس آگوو، به تیم ملی نوجوانان آلمان نیز دعوت شود. پیش از پیوستن به آخن، بوراک کاران در تیم هایی چون هرتابرلین و هامبورگ نیز سابقه بازی کردن داشت.
با وجودی که بوراک کاران تمام عناصر فنی لازم را برای کسب موفقیت در یک فوتبالیست حرفه ای را در خود داشت، آسیب دیدگی شدید رباط صلیبی در سن 19 سالگی، دوران حرفه ای او را به پایان رساند.
در آن زمان، کاران علاقه فراوانی به افراط گرایی و جهاد در خاورمیانه و آسیای مرکزی داشت و به ایدئولوژی های افراطی علاقمند شد، پس او در سن 20 سالگی تصمیم گرفت فوتبال را به طور کامل کنار بگذارد.
حضور کاران در سوریه ابتدا با ارسال خدمات پزشکی و غذایی آغاز شد؛ اما بعدها به شکل گسترده ای حضور او در داعش گسترده تر شد.
مصطفی کاران برادر او در مصاحبه با بیلد گفت: "بوراک به من گفت که پول و فعالیت های فوتبالی دیگر برای او مهم نیست. او خیلی سریع تبدیل به فرد دیگری شد و شروع به تماشای فیلم هایی در اینترنت درباره مناطق جنگی کرد. او احساس می کرد که کشتار مردم عادلانه نیست پس یک روز آماده شد و به خاورمیانه سفر کرد.
مبارزه در سوریه
فقط با 20 سال سن، کاران قرارداد خود را با آخن فسخ کرده و با همسر و دو فرزندش به شمال آفریقا سفر کرد. در آنجا کاران به گروه های جهادی که مبارزانی را برای ملحق شدن به افراط گرایان در مناطق جنگی از جمله سوریه آماده می کردند ملحق شد؛ جایی که کاران استفاده از سلاح و تاکتیک های تروریستی را فرا گرفت.
در ادامه ارتباط او با القاعده و گروه های تروریستی مورد هشدار آلمان قرار گرفت؛ اما دیگر برای کاران دیر شده بود و در سال 2013، کاران در حال مبارزه با ارتش سوریه در مرز ترکیه - سوریه در شهر آزاز در شمال غربی حلب، در جریان بمباران منطقه داعش توسط نیروی هوایی سوریه کشته شد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم