به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دویچه وله، طبیعی است در ۶۵ سالی که او تاج سلطنت را بر سر داشته، به قدری هدیه جمع کرده که در میانشان هدایای غیرعادی هم وجود داشته باشد.
در این گزارش برخی هدیه های عجیب و غریب او را می بینید.
در سال ۲۰۱۳ متروی لندن ۱۵۰ سالگرد تأسیساش را جشن گرفت. طبیعی است که در جشن چنین سالگردی ملکه الیزابت دوم نیز حضور پیدا کرد. دستاندرکاران متروی لندن به همین مناسبت هدیهای کوچک به ملکه تقدیم کردند: یک کارت سفر برای استفاده از وسایل حملونقل عمومی لندن معروف به کارت "اویستر". ملکه این هدیه را با گشادهرویی قبول کرد، اما از آن زمان تا به حال دیده نشده که از این کارت استفاده کند.
ملکه الیزابت از دوران کودکی به اسبسواری علاقه ویژهای داشت. این علاقه تا به امروز نیز او را همراهی میکند. در سال ۱۹۹۱ در جریان سفری به ایالات متحده آمریکا فرماندار ایالت تگزاس به ملکه الیزابت دوم و نوههایش چکمههای کابوی دستدوز اهدا کرد. به نظر نمیرسد که این چکمهها چندان باب سلیقه ملکه بوده باشند، زیرا تا به امروز کسی آنها را به هنگام سوارکاری پای ملکه بریتانیا ندیده است.
مقامات ایالت کوئینزلند استرالیا در سال ۱۹۴۷ به مناسبت ازدواج ملکه الیزابت با شاهزاده فیلیپ پانصد قوطی آناناس به عنوان هدیه ازدواج به این زوج تقدیم کردند. هر چند شاید امروزه این هدیه بیشتر به یک شوخی بیمزه شبیه باشد، اما در دوران پس از جنگ جهانی دوم وضعیت معیشت به قدری سخت بود که وقتی ملکه و همسرش این کمپوتهای آناناس را به بیمارستانها و مدارس اهدا کردند، به شدت از این هدیه استقبال شد.
این نقاشی که "اسبی به رنگ آبی سلطنتی" نام دارد توسط یک نقاش آلمانی کشیده شده و ملکه الیزابت را در سنین کودکی سوار بر اسب در کنار پدرش، جرج ششم نشان میدهد. این تابلو در سال ۲۰۱۵ زمانی که ملکه الیزابت به برلین سفر کرده بود، به او هدیه شد. مطبوعات در آلمان و بریتانیا این نقاشی را به سخره گرفتند. ملکه الیزابت نظر شخصیاش در مورد این نقاشی را هیچگاه فاش نساخت.
دولت برزیل در سال ۱۹۶۸ هدیهای ویژه به ملکه الیزابت دوم داد: دو عدد "تنبل". تنبلها که بومی مناطق جنگلی آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی هستند، مستقیما به باغ وحش لندن اهدا شدند، جایی که چند تن از دیگر "هدایای زنده" ملکه الیزابت نگهداری میشوند: یک جگوار (پلنگ خالدار آمریکایی)، یک فیل و دو سگ آبی.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: