به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علی عسکری در آیین اختتامیه بیستمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی در سنندج به شرایط سخت و پیچیده کار رسانه ای در فضای رقابتی بی امان امروز اشاره و اظهار کرد: لازمه حفظ مرجعیت و بقای رسانه تولید برنامه های شاخص و مخاطب پسند است که برگزاری این جشنواره زمینه افزایش تولیدات کیفی را فراهم می کند.
رئیس رسانه ملی با تاکید بر اهمیت استفاده رسانه از نخبگان کشور تاکید کرد: نخبگان در تمامی حوزه ها و رشته ها باید در رادیو و تلویزیون حضور موثر داشته باشند و این جزو ماموریت اصلی ماست.
دکتر علی عسکری با اشاره به آثار شاخص جشنواره امسال اظهار امیدواری کرد: با تلاش همه برنامه سازان و همکاران در جشنواره سال آینده به میزبانی استان چهار محال و بختیاری شاهد رشد کمی و کیفی آثاری از این دست باشیم.
وی بر ضرورت تربیت نسل جدید برای رسانه ملی تاکید کرد و افزود: باید نیروهای جوان و نخبه را برای آینده رسانه پرورش دهیم چرا که موفقیت هر رسانه در گرو جوانان است.
رئیس رسانه ملی با اشاره به اهمیت دوره نوجوانی و جوانی و نقش آن در شکل گیری هویت فرد خاطرنشان کرد: بر این اساس باید برای تولید محصولات فرهنگی و رسانهای برای جوانان و نوجوانان در کشور با جدیت تلاش کنیم.
دکتر علی عسکری ضمن دعوت از همه هنرمندان و برنامه سازان برای همراهی با رسانه ملی به منظور تولید آثار فاخر ویژه آینده سازان کشور گفت: شبکه امید که به تازگی تاسیس شده است آمادگی نمایش تولیدات شاخص شبکه های استانی در این خصوص را دارد.
وی اذعان کرد: در دوره های مختلف در حوزه مسئولیتی سازمان در هر مقطعی که به مراکز استان ها توجه شده است شاهد ارتقا و شکوفایی سازمانی بوده ایم و امروز نیز با توجه به وجود زیر ساخت های لازم زمینه بروز و ظهور آثار فاخر و ارزشمند استانی مهیاست.
رئیس سازمان صداوسیما گفت: باید به جایی برسیم که محصولات استانی ما در قالب تولیدات ملی قابل عرضه باشند به طور نمونه در این مسیر نهضت پویانمایی و انیمیشن و کسب موفقیت در این حوزه بر عهده مراکز استان قرار گرفت چرا که وجود جوانان مستعد در این حوزه میتواند زمینه لازم برای رسیدن به موفقیت را فراهم سازد.
وی به راهاندازی جشنواره مستند سازمان صدا و سیما در سال جاری اشاره و تصریح کرد: در استانها باید تراز کیفی تولید مستند ارتقا یابد چرا که مستند یک پدیده تلویزیونی است که میتواند بسیار اثرگذار باشد.
دکتر علی عسکری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال خاطرنشان کرد: جامعه نیاز به رشد اقتصادی دارد چرا که در کنار رشد اقتصادی شاهد توسعه کشور در سایر حوزه ها نیز خواهیم بود بر این اساس شبکه های استانی باید موضوع اقتصاد را در اولویت های خود قرار دهند.
وی با تاکید بر آمادگی رسانه ملی برای کمک به دولت به منظور تحقق تعهد دولت برای ایجاد شغل تا پایان سال تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی ما در کشور موضوع آموزش است و چون مهارتآموزی از زیرساختهای توسعه شغل است، رسانه ملی باید در جهت فرهنگسازی برای مهارتآموزی تلاش کند.
رئیس سازمان با بیان اینکه شبکه ایران کالا با هدف رشد محصولات ایرانی راه اندازی شده است، افزود: فرهنگسازی برای استفاده از تولیدات داخلی گامی مهم در ایجاد انگیزه برای تولید در کشور است و رسانه در این خصوص می تواند بسیار اثرگذار باشد.
دکتر علی عسکری همچنین ضمن تشریح فعالیت های صداوسیما در حوزه فضای مجازی و برنامه های در دست اقدام این رسانه درایجاد شبکه مجازی بومی و ملی یادآور شد: شبکه های استانی باید تولید محتوای مناسب برای فضای مجازی را در دستور کار خود قرار دهند و در این چارچوب برای حفظ و صیانت از مالکیت آثار تولید شده اقدامات بسیار خوبی در حوزه بازار محتوا انجام گرفته است.
رئیس سازمان صداوسیما در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جاذبه های بی نظیر طبیعی و گردشگری استان کردستان گفت: این استان مهد فرهنگ و تمدن بوده و حمایت رسانه ای از گردشگری این استان برکات اقتصادی فراوانی برای آن خواهد داشت.
وی به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص استان کردستان اشاره و تصریح کرد: این استان با تقدیم بیش از پنج هزار شهید و وجود انسان هایی مجاهد، سلحشور، شجاع، غیور و وفادار به انقلاب مایه مباهات است.
رئیس رسانه ملی ساخت اثر سینمایی شیار 143 با نقش آفرینی بی بدیل خانم مریلا زارعی در نقش مادر شهید را گوشه ای از قابلیت های هنر در به تصویر کشیدن حماسه های بزرگ استان کردستان دانست و افزود: اگر این حماسه ها را با زبان هنر بیان کنیم ارزش واقعی این استان بیشتر آشکار می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد