به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، محسن حسینی، دندانپزشک عمومی، در خصوص عوارض استفاده از پودهای سفید کننده دندانها گفت: استفاده از پودرهای سفید کننده دندان که توسط افراد از داروخانهها یا عطاری تهیه میشوند میتواند موجب آسیب رسیدن به دندان شخص شود.
وی توضیح داد: معمولا در این پودرهای سفید کننده از ماده سیلیس استفاده میشود که باعث ایجاد سایش بیش از حد مینای دندان خواهد شد.
حسینی تصریح کرد: ساییده شدن بیش از حد دندانها باعث حساس شدن دندانها خواهد شد که در مواردی فرد مجبور به عصب کشی آن دندان خواهد شد. باید توجه داشت استفاده بیش از حد از این پودرها به مرور زمین زمینه ترک و شکستگی دندان را فراهم خواهد کرد.
وی توصیه کرد: بهترین روش برای تمیز کردن دندانها استفاده از خمیردندانهایی است که اساس کار آنها استفاده از اشعه تراپی ماورای بنفش است که اثر سایشی بر روی دندان نخواهد داشت. هرچند این نوع خمیر دندانها نیز از عوارض بسیار کمی برخوردار هستند.
حسینی در خصوص تاثیر ژلها در سفید شدن دندانها گفت: در ژلهای سفیدکننده دندان از فسفریک اسید استفاده شده است که این ژلها با اثرات خود بر روی بخشهای رنگی دندانها باعث روشن شدن دندانها خواهند شد. در حقیقت باید گفت این ژلها اگر توسط دندانپزشک به صورت صحیح استفاده شوند عوارضی برای دندان نخواهند داشت بلکه با تمیز کردن دندانها باعث تقویت آنها میشوند.
وی در خصوص اثر خمیردندانهای ذغالی بر روی دندان ها گفت: این نوع خمیر دندانها نیز به نوعی کار سایش دندانها را انجام میدهد و باعث سفید شدن دندانها میشوند، به دلیل فرمولاسیون استفاده شده در این خمیر دندانها ضرر این خمیر دندانها نسبت پودرهای سفید کننده بسیار کمتر است.
این دندانپزشک در پایان توصیه کرد: اگر افراد به دنبال سفید کردن دندانهای خود هستند بهتر است با مراجعه به دندانپزشک و استفاده از روشهایی مانند بلیچینگ این کار را انجام دهند. دندانپزشکان زمانی از پودرهای سفید کننده استفاده میکنند که دندان مرده باشد و به دلیل نداشتن عصب تغییر رنگ داده باشد که معمولا این موضوع برای دندانهایی که دارای عصب هستند انجام نمیشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت