اگر خوزستان مجتمع تولید ثروت یک سرمایه دار بود چه می‌شد؟

اگر خوزستان مجتمع کارگاه های یک سرمایه دار بود که از آن روزانه یک میلیون بشکه نفت استخراج می کرد و سالانه ده هزار مگاوات برق می فروخت و میلیون ها تن محصول پتروشیمی و نزدیک به چهار میلیون تن فولاد از ان تولید می کرد و می فروخت و دهها پست اسکله برایش خدمت می کردند و میلیونها تن محصول کشاورزی از نتایج داشت وکاشت و برداشت از مزارع و باغ های آن را در اختیار داشت حداقل آب و برق وغذای ساکنان مجتمع تولیدی خود را تامین می کرد.
کد خبر: ۱۰۰۳۷۲۶
اگر خوزستان مجتمع تولید ثروت یک سرمایه دار بود چه می‌شد؟

به گزارش جام جم آنلاین از شریان نیوز، خوزستان مردمی دارد که همواره با غیرت پشت انقلاب ایستاده اند و در دوران دفاع مقدس مقابل دشمن سر خم نکردند. خون جوانان این مردمان با غیرت سرو بلند انقلاب را آبیاری کرد و مقاومت مردم خوزستان نمونه بی نظیر اتحاد یک ملت بود. حال این مردمان با مشکلاتی روبرو شده اند که این بار وظیفه همه مسئولین است که بتوانند بخشی کوچکی از این ایثار را به نحوی جبران کنند و قدردان این مردم شریف باشند.

شاید بتوان گفت که خوزستان مهمترین استان کشور است چرا که منبع نفت و گاز کشور در این شهر قرار دارد و از سوی دیگر قطب کشاورزی ایران نامیده میشود. خاک این استان را به طلای بخشنده ایران می توان تشبیه کرد و این سرمایه ملی این روزها با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند و مردمی که کمترین حقشان داشتن هوای سالم و امکانات اولیه است، امروز از همین حق کوچک هم محروم هستند.

جولان بیکاری و تولید ثروت، دو روی اقتصاد خوزستان

خوزستان دومین استان در تولید ناخالص ملی با نفت و چهارمین بدون نفت است اما با این وجود جزو سه استان بیکار کشور محسوب می شود ضمن آنکه بر اساس سرشماری سال ۹۰ نرخ بیکاری در خوزستان ۲۵ درصد بوده است.

به گفته کارشناسان، از مهم ترین عوامل افزایش نرخ بیکاری در خوزستان وجود نیروهای غیربومی و پروازی از یکسو، و عدم بکارگیری پیمانکاران بومی از سویی دیگر در صنایع و پروژه ها است.

آنچه در این بین بیش از نرخ بالای بیکاری جوانان استان آسیب زا است، ارائه آمارهای متناقض از سوی مسئولان و یا انکار چنین معضلی است که همین امر باعث شده در سایه بی توجهی مسئولان خوزستان و بالا رفتن آمار بیکاری در بین قشر جوان، شاهد شیوع گسترده ناهنجاری های اجتماعی مانند طلاق و بزهکاری ها باشیم.

تعداد بالای صنایع آلاینده در گوشه و کنار شهرهای خوزستان باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی و تنفسی بسیاری برای مردم این استان شده از همین رو انتظار می رود رود مسئولان مربوطه با رویکردی دقیق و پذیرش این معضل، گامی مؤثر در جهت بکارگیری جوانان بومی استان برداشته تا آنان نیز درکنار آسیب های بی شمار این صنایع آلاینده، سهمی از درآمدهای خوزستان ببرند.

مشکلات اخیر مردم خوزستان قابل تحمل نیست

امام جمعه دزفول بیان کرد: بایستی در مدیریت برق و دیگر مشکلات استان خوزستان از قبیل گرد و غبار اقدامات جدی صورت گیرد و به استان خوزستان توجه بیشتری بشود زیرا این استان از استانهای مهم و مدافع دوران دفاع مقدس و قطب اقتصادی میهن است.

حجت الاسلام قاضی دزفولی ادامه داد: در روزهای گذشته ائمه جمعه خوزستان در زمینه رسیدگی به مشکلات مردم استان، با حضور آیت الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در این استان گرد هم آمدند و تصریح نمودند که باید نسبت به رفع معضلات تلاش جدی صورت گیرد.

وی اذعان داشت: بنا به مشاهدات مردمی، شهروندان این شهرستان در اثر قطعی برق دچار مشکلات زیادی شده اند که قابل تحمل نیست و سوال اینجانب این است که چرا اینگونه اتفاقاتی به وقوع می پیوندد؟

جمله ای که هر شخصی را به فکر فرو می برد!

اگر خوزستان مجتمع کارگاه های یک سرمایه دار بود که از آن روزانه یک میلیون بشکه نفت استخراج می کرد و سالانه ده هزار مگاوات برق می فروخت و میلیون ها تن محصول پتروشیمی و نزدیک به چهار میلیون تن فولاد از ان تولید می کرد و می فروخت و دهها پست اسکله برایش خدمت می کردند و میلیونها تن محصول کشاورزی از نتایج داشت وکاشت و برداشت از مزارع و باغهای آن را در اختیار داشت حداقل آب و برق وغذای ساکنان مجتمع تولیدی خود را تامین نمی کرد؟

حال اگر کمی دقت کنیم قطعا به این نتیجه خواهیم رسید که تک تک ما به خوزستان و به مردم این دیار بدهکاریم. همه مسئولان که وظیفه چند برابری در قبال مردم دارند باید همه توان خود را صرف کنند تا با همه امکانات و تجهیزات به یاری این مردم و این خاک بخشنده بشتابند تا به ایرانی آباد کمک کرده باشند و چرا که هرکس باید به این موضوع فکر کند که اگر خودش و خانواده اش نیز در این شرایط زندگی می کردند چه بر سر خودش و خانواده اش می آمد و حال مشکلات خوزستان بحث ملی شده است ، مسئولین کار اساسی و ریشه ای برای مشکلات استان خوزستان انجام دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها