به گزارش جام جم آنلاین، قاضی علی اکبر احمدی نژاد روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این زن 33 ساله دیشب اقدام به کشتن خود، پسر چهارساله و دختر هشت ساله اش کرده بود.
وی افزود: این زن پس از خفه کردن فرزندانش اقدام به زدن رگ دست خود کرده و به خواهرش نیز پیام داده بود که خود و فرزندانش را امشب خواهد کشت.
احمدی نژاد ادامه داد: خواهر این زن وقتی امروز به منزل وی مراجعه کرده بود با جسد 2 کودک و جسم نیمه جان این زن جوان مواجه شده بود.
وی با بیان اینکه خون زیادی از این زن رفته بود، افزود: وی زنده مانده بود ولی فرزندانش به علت خفگی جان باخته بودند.
بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گفت: طبق اظهارات اولیه، این زن به دلیل اختلاف با همسرش این جنایت را انجام داده است ولی تحقیقات برای روشن شدن موضوع ادامه دارد.
احمدی نژاد با بیان اینکه زن جوان سابقه بیماری روانی نیز ندارد، خاطرنشان کرد: دختر این زن متعلق به همسر اول و پسرش متعلق به همسر فعلی اش می باشد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
اگر میزان افسردگی یك فرد بسیار زیاد بوده و در صورتی كه از خودش بیزار باشد و همه چیز را پوچ ببیند، دست به خودكشی هم میزند. البته افرادی هم كه خودكشی نمیكنند خودشان به نوعی مرده متحرك هستند و همه چیز برایشان بیتفاوت است.
یك زن وقتی حس میكند نه از لحاظ احساسی و نه از لحاظ اقتصادی، هیچ پشتوانهای ندارد، دچار افسردگی شده، از خود و زندگیاش بیزار میشود. وقتی میبیند فرزندان به او وابسته هستند، آنها را سربار حس میكند و به نحوی میكوشد آنها را از بین ببرد. حال اگر همهچیز برایش بی معنی باشد و به پوچی برسد، خودش را هم میكشد، چرا كه خودكشی را آخرین راه نجات از زندگی سخت میداند.
آمار افسردگی در ایران خیلی بالاست و افرادی كه فرزندان خود را میكشند شاید یك درصد افسردگان باشند.بسیاری از انسانهایی كه فكر میكنیم در سلامت كامل بهسر میبرند نیز نوعی افسردگی دارند.
تماشای زیاد فیلم، گوشهگیری، وسواس و پناه بردن به كارهای خانه، سیگار كشیدنهای فراوان و... میتواند از نشانههای شروع افسردگی باشد. البته افسردگی خیلی وسیعتر از آن است كه بتوانیم همه نشانههایش را نام ببریم ولی از این موارد میتوان به عنوان مهمترین نشانههای آن یاد كرد.
اولین قدم در پیشگیری از افسردگی و جنایات، شناخت بیماری است.یعنی زمانی كه خود فرد نشانههای افسردگی را در خودش دید، باید آن را با اطرافیان در میان بگذارد و از آنان كمك بخواهد. اطرافیان نیز باید بیشتر با او در ارتباط باشند و او را كمتر تنها بگذارند. بهترین و مهمترین قدم برای پیشگیری از افسردگی، مراجعه به روانشناس است. البته همه خانوادهها در ایران به پزشكان دسترسی ندارند و نمیتوانند از آنها كمك بگیرند و این وظیفه دولت است كه تدابیری برای درمان این بیماران بیندیشد.