بایسته‌های خوانش تصویری زندگی پیامبران

بایسته‌های خوانش تصویری زندگی پیامبران

۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۲

فیلم ساختن ‌درباره زندگی انبیا همیشه با سخنانی رایج همراه و بر سر زبان‌ها جاری است. نیز همیشه این آثار از یک ناتوانی ماهوی رنج می‌برند. ناتوانی حاصل از ناشناختنی بودن انسان معصوم برای انسان غیرمعصوم، وقتی ‌که می‌خواهد او را به دیگران بشناساند. در حقیقت هر کس پیامبر را با اندازه فهم خود تصویر می‌کند نه خود آن پیامبر. 

تصویر داستان  موسی (ع)  در قرآن 

تصویر داستان  موسی (ع)  در قرآن 

۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶

تصویرهای بدیع مفرد و بافتی داستان حصرت موسی در قرآن کریم یک قصه گویی نو و عالی و بی سابقه و سرشار از لایه های  ببنامتنی و... است.

داستانی چند لایه در نوجوانی

سریال نوجوانی به چالش‌های هویتی در غرب می‌پردازد

داستانی چند لایه در نوجوانی

۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱

اگرتوجه کرده باشید درچندسال اخیر،هرچند‌مدت یک‌باریک اثر درپلتفرم نتفلیکس به‌اصطلاح گل می‌کندوسرزبان‌ها می‌افتد. یک‌بار «بازی ماهی مرکب»، یک‌بار «چیزهای عجیب» و یک‌بار هم «همه ما مرده‌ایم» این موقعیت را رقم می‌زند و باید گفت الحق ازنظر استراتژی‌های تبلیغاتی هم تاالان خوب‌عمل کرده است امااین‌بار اثری دراین پلتفرم شروع به رکوردشکنی کرده‌است که ازخیلی جهات متفاوت ازسریال‌هایی است که تاکنون ازآن نام‌برده شد‌؛سریال «نوجوانی» (Adolescence).

صفحات کاغذی روی پرده نقره‌ای

صفحات کاغذی روی پرده نقره‌ای

۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲

اقتباس در سینما، فرآیندی است که طی آن‌ یک اثر ادبی، نمایشی، تاریخی یا اسطوره‌ای به یک اثر سینمایی تبدیل می‌شود. این فرآیند نه‌تنها به غنای سینما کمک می‌کند بلکه امکان بازتعریف مفاهیم قدیمی در قالب‌های جدید را فراهم می‌سازد. اقتباس می‌تواند از رمان‌ها، داستان‌های کوتاه، نمایشنامه‌ها، اساطیر یا حتی وقایع تاریخی الهام بگیرد و با ایجاد گفت‌وگوی بینامتنی، به حفظ و انتقال میراث فرهنگی کمک کند.

فرصتی برای روایت‌های ناب در زمانی محدود

تجربه‌های بهرام عظیمی از «جشنواره فیلم ۱۰۰»

فرصتی برای روایت‌های ناب در زمانی محدود

۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸

انیمیشن‌ساز و فیلمنامه‌نویس برجسته کشور گفت: «امروز با توجه به گسترش رسانه‌هایی مانند اینستاگرام و تلگرام و میل عمومی به مصرف محتوای کوتاه، ساخت فیلم‌های ۱۰۰ثانیه‌ای اهمیتی دوچندان پیدا کرده است.»

پرکار اما بی‌کیفیت

پرکار اما بی‌کیفیت

۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸

سال ۱۴۰۳برای سینمای ایران سالی پر از حضور چهره‌های آشنا روی پرده نقره‌ای بود‌؛ بازیگرانی که گاه با انبوهی از نقش‌ها در ژانرهای مختلف، نام خود را در صدر فهرست پرکارترین‌ها قرار دادند، اما این تکثر، همیشه همسو با تحسین مخاطبان و منتقدان نبود.

رمز اقبال مخاطبان به «موسی کلیم‌الله»

رمز اقبال مخاطبان به «موسی کلیم‌الله»

۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶

فیلم موسی کلیم‌الله که به‌عنوان پایلوتی از سریالی به همین نام برای اولین‌بار در چهل‌و‌سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد، این روزها توانسته به پرفروش‌ترین فیلم غیرکمدی سال تبدیل شود. به گواه سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا) این فیلم توانسته به فروشی بالغ بر ۳۷میلیارد تومانی دست یابد و این میزان دائم در حال افزایش است که نشان از اقبال مخاطبان به این فیلم دارد.

چشم‌انداز غبارآلود سینما؟!

چشم‌انداز غبارآلود سینما؟!

۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹

مروری بر عملکرد وراهبردهای طول عمر مدیریت جدید سینمایی در شش ماه دوم سال گذشته، افقی نامعلوم و چشم‌اندازی غبارآلود را پیش‌رو در سال جدید قرار می‌دهد. درواقع این دوره مدیریت سینمایی را از منظرهای مختلفی باید یکه و یگانه برشمرد.

موسیقی نظامی در کتاب «آوای فجر» 

موسیقی نظامی در کتاب «آوای فجر» 

۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶

کتاب «آوای فجر» به قلم جواد ابراهیمی‌راد و با هدف معرفی تاریخچه، هویت، ساختار و دستاوردهای هنری رزم‌نوازان نیروی ‌زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ۱۶۶صفحه به قیمت ۳۲۰هزارتومان به چاپ رسید.

سیما بر بال سیمرغ‌ها

سیما بر بال سیمرغ‌ها

۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳

قاب جادوی تلویزیون در چند سال اخیر برای اتصال به پرده نقره‌ای سینما، مسیرهای بسیاری را در پیش گرفته تا ارتباط دو‌سویه میان این دو رسانه، بیشتر از قبل شکل بگیرد؛ از فرصت رایگان تبلیغات تلویزیونی تا پخش فیلم‌های جشنواره برای مخاطبان تلویزیون که هرکدام، نقطه اتصالی را از تلویزیون به سمت سینما و بالعکس شکل داده است.

قبلی۲بعدی