در جدیدترین جلسه هیات مدیره خانه سینما ، علی دهکردی بازیگر سینما و عضو هیات مدیره ، مدیرعامل خانه سینما شد.
مراسم صمیمانه و باصفای رونمایی از پوستر چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار که عصر روزیکشنبه در منزل پدری دانشمند شهید مصطفی احمدیروشن برگزار شد، ضمن اینکه نسبتی پررنگ با محور مقاومت و اهداف و رویکردهای این رویداد داشت، بحث نظم جدید جهانی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب را هم با رنگ و بوی فلسطین و مقاومت جانانه در غزه مقابل جنایات رژیم غاصب صهیونیستی پیوند داد و چشمانداز خوبی برای جشنواره پیشرو فیلم عمار ترسیم کرد.
آیین رونمایی از پوستر فراخوان چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در «منزل شهید مصطفی احمدی روشن» برگزار شد.
باتوجه به آنچه امروز درفلسطین و غزه میگذرد و هزاران کودک و زن روزانه شهید میشوند، همه هنرمندان و حتی جشنوارههای سینمایی دست به کار شدند تا در راستای همراهی با مقاومت و ایثار این مردم، بخشهایی را در شاخههای مختلف هنری به این رویداد اختصاص دهند تا به این وسیله پیام همدردی خود را به این مردم برسانند.
شرکت والت دیزنی را بسیاری از مردم با انیمیشنهای میکیموس، سفید برفی، هفتکوتوله، صدو یک سگ خالدار و... میشناسند. پویانماییهایی که با القای پیامهای خود دهههای متمادی بر افکار عمومی سیطره پیدا کردند و دیزنی را بهعنوان یکی از کمپانیهای معتبر درعرصه تربیت وآموزش کودکان ونوجوانان معرفی کرد، غافل از آنکه کارکرد پنهان بزرگترین شرکتهای رسانهای وسرگرمی جهان که حالا مالک ۱۴شهربازی، ۷۳ درصد سهام نشنال جئوگرافیک، شمار بسیاری شبکه تلویزیونی ازجمله ایبیسی، شبکه دیزنی، ایاسپیان و شبکه رسانهای فاکس است، تلاشش در راستای کنترل ذهن نسل آینده، اقناع اجباری کودکان، تغییر در ارزشها و اعتقادات و در نهایت آموزش کودکان در مسیر کنشهای سلطهگرایانه قدرت استعمارگر ازجمله صهیونیسم و آمریکاست.
«دستها میسایم/ تا دری بگشایم/ به عبث میپایم/ که به در کس آید» نیما یوشیج را اگر در مصادرهای سینمایی به کار بگیریم، تعبیرش میشود بیمهری سینمای ایران به شاعر بزرگ و پدر شعر نوی فارسی که هنوز نتوانسته قدمی در این زمینه بردارد و فیلمی درباره این شخصیت درخشان ادبیات ایران بسازد.
سامسون و دلیله (به انگلیسی: Samson and Delilah)، فیلمی رمانتیک و مذهبی-حماسی است که در سال ۱۹۴۹ میلادی توسط پارامونت پیکچرز منتشر شد.
درامهای روانکاوانه بهدلیل اهمیت شخصیتپردازی در آنها و ضرورت قابل باورشدن کاراکترها برای مخاطبان که در نمونههای برگزیده، غالبا به همذاتپنداری و ایجاد ارتباط عمیق و تاثیرگذار بین شخصیتها و مخاطب منجر میشود، همواره در زمره دشوارترین گونههای فیلمنامه قرار داشتهاند و فیلمنامهنویسان موفق در این عرصه آنهایی بودهاند که با درک درست ویژگیهای رفتاری و کنشهای آدمها در موقعیتهای گوناگون و در برخورد با اتفاقات و آدمهای مختلف پیرامونی، بهگونهای عمل کردهاند که هم شخصیتها درست معرفی شدهاند و هم به سؤالات مهم مخاطب در مورد آنها پاسخهای منطقی داده شده است.
محمدرضا ورزی، کارگردان سینما و تلویزیون در برنامه «به افق فلسطین» شبکه افق در پاسخ به این سوال که در سالهای گذشته شاهدیم آثار سینمایی و تلویزیونی بسیاری با موضع ضد ایران ساخته میشود، گفت: سینمای غرب ذیل لابی صهیونیست اداره میشود. چه فیلمهایی که در دهه ۴۰، ۵۰ و ۶۰ میلادی تهیه شده و چه فیلمهای امروز رد پای جریان صهیونیست در آن دیده میشود.