بعد از شهادت مدال فتح‌ ۳ گرفت

روایتی برگرفته از زندگی و رزم شهید میردامادی، فرمانده گردان مخابرات لشکر نجف‌اشرف

بعد از شهادت مدال فتح‌ ۳ گرفت

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹

روز پرآفتاب و ساکت ۱۳مهر سال ۱۳۳۷ نجف‌آباد بود. خانم‌سلطان نمک‌ها را کف دستانش ریخت و سایید. دستش را روی شکم بزرگش گذاشت: «آروم بگیر». آفتاب مهر هنوز جان داشت. نفس داشت که مش‌باقر در چوبی حیاط خانه کاهگلی را پرسروصدا باز کرد.

ببینید | تشییع پیکرهای ۱۰۰ شهید گمنام از مقابل دانشگاه تهران

ببینید | تشییع پیکرهای ۱۰۰ شهید گمنام از مقابل دانشگاه تهران

۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲

همزمان با روز شهادت حضرت زهرا (س) و روز ملی «شهید گمنام» پیکرهای ۳۰۰ شهید گمنام دوران سال دفاع مقدس در تهران و سراسر کشور بدرقه شد.

ببینید | جزئیات مراسم تشییع پیکرهای مطهر ۳۰۰ شهید گمنام در کشور

ببینید | جزئیات مراسم تشییع پیکرهای مطهر ۳۰۰ شهید گمنام در کشور

۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶

سردار حسن‌زاده، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ در نشست خبری آئین تشییع پیکرهای مطهر ۳۰۰ شهید گمنام: صبح روز پنجشنبه ۱۵ آذرماه همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) پیکر مطهر ۳۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در سراسر کشور تشییع می‌شود. از این تعداد شهید؛ ۲۰۰ پیکر مطهر در مراکز استان‌ها و پیکر ۱۰۰ شهید در تهران تشییع می‌شود.

راه «محسن» از فاو تا معراج

راه «محسن» از فاو تا معراج

۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳

قدسی نشست لب حوض حیاط خانه. دستش را توی آب سرد برد، به آسمان همیشه باردار اسفند ماه سال ۴۳ نگاه کرد. بچه ماهی‌های دم طلایی، خود را تو حوض جُم می‌دادند، بازی می‌کردند و با هر تکان انگشت قدسی پا به فرار می‌گذاشتند.

خون «حسین» پای نخل ۵۷۸

روایتی برگرفته از زندگی اولین شهید هسته‌ای ایران که گمنام مانده است

خون «حسین» پای نخل ۵۷۸

۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳

آفتاب سر ظهر یازده مرداد سال ۳۵ مصرانه می‌تابید. فاطمه خیارهای سبز را توی کاسه بزرگ سفالی ریز خرد می‌کرد. کمردرد امانش را بریده بود، کاسه آب دوغ خیار را گذاشت وسط سفره کرباس پهن شده تو سایه ایوان. گردوهای ریز شده و کاسه کشمش را گذاشت کنار نان خشک توی سفره. فاطمه تلیت کرد؛ چشمانش سیاهی می‌رفت، پیشانی‌اش را چسبید.

انگشتر سلیمان از حلبچه تا لبنان

شبی با شهید نیلفروشان که در عمیق‌ترین سیاه‌چال تاریخ، فانوس گیراند

انگشتر سلیمان از حلبچه تا لبنان

۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷

ننه تو رو چه به چمران...عباس دست‌هایش را باز کرد. لبخند بامزه‌ای زد.  ننه چمران روی من حساب باز کرده، از لبنان آمده منو ببینه.

«حزب الله زنده است» منتشر شد

«حزب الله زنده است» منتشر شد

۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱

تیزر فرهنگی «حزب‌ الله زنده است»، جدیدترین اثر مرکز هنری رسانه‌ای نهضت، در مراسم شانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت رونمایی شد.

دیدگاه واقعی شهدا را به جوانان منتقل کنیم

فخرالسادات موسوی‌، همسر شهید:

دیدگاه واقعی شهدا را به جوانان منتقل کنیم

۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴

پاییز آمد خواننده را با روحیات زنی مبارز و مجاهد، ازکودکی تا بزرگسالی آشنامی‌کندوبا چینش و نوشتاری روان، پیش‌زمینه‌ای می‌سازد تا مخاطب با رنج و محنتی که فخرالسادات جوان‌، همسر شهید یوسفی پس از شهادت سردار متحمل می‌شود را بهتر درک کند. مقاومت این زن وسرچشمه استقامت او، الگوی بی‌مثالی برای جوانان است و پاسخ قابل تأملی به شبهات ذهنی مخاطب درخصوص دفاع و مقاومت عرضه می‌کند‌؛این‌که چگونه همسرعاشق وجوان این قصه،فراق معشوقش را تاب می‌آورد؟

شهدای دفاع مقدس الگوی مجاهدان مقاومت

عباس یوسفی، برادر شهید: 

شهدای دفاع مقدس الگوی مجاهدان مقاومت

۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷

شهدای دفاع مقدس، دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی راهم دیده بودند وبه‌همین منظور نسبت به طاغوت و ظلم درک عمیقی داشتند و نمی‌توانستند در برابر هیچ ظلمی ساکت بمانند؛ از این رو، با تمام جان از انقلاب اسلامی و آرمان آن دفاع می‌کردند. زمانی که جنگ تحمیلی آغاز شد، افراد انقلابی و متعهد از همه زندگی خود گذشتند و با انتخاب سبک زندگی متفاوت و از خودگذشتگی غیرقابل‌وصف، راهی جبهه‌های مبارزه شدند و امام خمینی‌(ره) و منش پیامبرگونه ایشان را الگو قرار دادند.

شهیدی فراتر از دوران

شهیدی فراتر از دوران

۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶

نزدیک به چهار دهه از شهادت سردار احمد یوسفی گذشته است‌؛ شهیدی که همرزمانش او را مبارزی پاکباخته و شجاع درجبهه‌های نبرد توصیف می‌کنند و همسرش از او به‌عنوان مردی خانواده‌دوست، عاشق‌پیشه و روشنفکر و متعهد یاد می‌کند.

قبلی۳بعدی