به گزارش جام جم آنلاین از مهر، این ترکیب مکانیسم های درمان در بدن خود بیمار را به کار می اندازد و زخم هایی را درمان می کند که ماه ها یا سال هاست درمان نمی شوند.
آزمایشات اولیه که در مرکز «بارتز NHS» در لندن انجام شده ، نشان داد، ۹ نفر از ۱۰ بیمار که زخمی یک ساله داشتند، با استفاده از این ژل جدید درمان شدند.
تکنیک درمانی این «ژل پی آر پی» است. در این روش پزشکان نمونه ای از خون بیمار را می گیرند و آن را در سانتریفیوژ قرار می دهند تا پلاسما از آن جدا شود. در نهایت سرم شفافی به دست می آید که مملو از پلاکت و پروتئین هایی است که عامل رشد نامیده می شوند و به درمان زخم کمک می کنند. این ژل با استفاده از شیوه نوینی ساخت می شود که پروتئین را از ترومبین نیز جدا می کند.
این امر علاوه بر فعال کردن پلاکت های قدرت تولید دوباره بافت را نیز افزایش می دهد. سپس به این ماده ویتامین سی افزوده می شود تا ژل ساخته شود. تمام این مراحل کنار تخت بیمار به راحتی اجرا می شود. این ژل به طور مستقیم روی جراحت قرار می گیرد و سپس پانسمان می شود. مطالعه اولیه در مرکز بهداشت بارتز سازمان NHS در لندن انجام شده است.
قرار است ۶۶ بیمار که جراحت پا داشتند، اکنون به طور آزمایشی تحت درمان قرار گیرند تا تاثیرگذاری این درمان آزموده شود. درصد زیادی از جراحت های مزمنی که در NHS درمان می شود، مربوط به جراحت پا در بیماران دیابتی است. این درحالی است که تحقیقات پیشین نشان داده ۴۰ درصد جراحت های دیابتی حداقل سه ماه طول می کشد تا درمان شود. در ۱۴ درصد موارد نیز این زخم ها پس از یک سال هنوز درمان نشده بودند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد