دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاد خبری دومین سوگواره «عبرات»،حجت الاسلام دکتر حمید احمدی در نشست خبری عبرات گفت: هنر یک زبان مشترک ملت ها است و می توان از آن برای جهانی سازی و انتقال هر چه بهتر پیام اربعین استفاده کرد.
وی افزود: «عبرات» نام یکی از سردرهای ورودی حرم مطهر حضرت سیدالشهدا(ع) است. سال گذشته برگزاری نخستین سوگواره عبرات با استقبال خوبی رو به رو شد لذا تصمیم گرفته شد که این برنامه به صورت مستمر برگزار شود.
رییس کمیته آموزشی و فرهنگی اربعین ادامه داد: تاکنون بیش از 2000 اثر به دبیرخانه دومین سوگواره عبرات ارسال شده که بیشتر آن ها مربوط به حوزه عکس و شعر است. همچنین نگارگری به عنوان بخش جدید اضافه شده که آثار خوبی رسیده است.
وی با بیان اینکه مقالات خوبی به دبیرخانه جشنواره رسیده است، افزود: بیش از 300 اثر از 40 ملیت در این رویداد شرکت دارند.
احمدی با اشاره به برگزاری اختتامیه دومین سوگواره عبرات در تاریخ 6 بهمن ماه در تالار وزارت کشور عنوان کرد: قبل و بعد از اختتامیه دومین سوگواره عبرات نمایشگاه هایی در تهران و سایر استان ها از آثار منتخب برگزار خواهد شد و در طول امسال و سال آینده این آثار در معرض دید عموم قرار می گیرد. همچنین از این آثار در اربعین 96 در قالب تولید موسیقی، سرود و نوحه استفاده می شود.
وی با اشاره به ساخت 7 مستند موضوعی مرتبط با راهپیمایی اربعین به سفارش ستاد مرکزی اربعین توضیح داد: ساخت 7 مستند با موضوعاتی همچون آسیب شناسی، درباره زائران پاکستانی، روایت گری برای کودکان و نوجوانان و ... توسط ستاد مرکزی اربعین سفارش داده شده است. از طرفی در حوزه رادیو نیز آثار خوبی ساخته شده که توسط صداوسیما جمع آوری و در اختیار ستاد قرار گرفته است. امسال نیز 8 گروه نمایشی به سرپرستی کوروش زارعی برای اجرای خیابانی به عراق اعزام شدند. در حوزه نمایش های آیینی نیز اجراهایی صورت گرفت و در سال های آینده قصد داریم از این ظرفیت بیشتر استفاده کنیم.
احمدی در پایان ضمن معرفی داوران دومین سوگواره عبرات در بخش های مختلف درباره جایزه این رویداد هنری مذهبی گفت: در هر بخش به سه اثر برگزیده جوایزی نقدی بین 500 هزار تا 3 میلیون تومان تعلق می گیرد. همچنین تندیسی در اختیار نفرات منتخب قرار خواهد گرفت.
داوران دومین سوگواره «عبرات» عبارتند از:
بخش ادبیات:
شعر:
سعید بیابانکی، حمیدرضا برقعهای، محمد زمانی، محمدرضا شرافت
نثر:
محمدرضا سنگری، جواد محقق، جواد بخشایش
بخش عکس:
فرهاد سلیمانی، محمد مهدی رحیمیان، سید عباس میرهاشمی، کمال الدین شاهرخ
بخش تصویرسازی و کاریکاتور:
سیدمسعود شجاعی طباطبایی، محمدرضا دوستمحمدی، حسین نیرومند
بخش فیلم و مستندسازی:
مجید شاهحسینی، جمال شورجه، سلیم غفوری
در بخش نگارگری:
رضا یساولی، محمد هنرور، محمد حسین آقامیری، رضا عباسی، مهدی خداپناه
در بخش مقالات:
حمید نگارش، احمد پیروزمند، ابوالحسن خوشرو، محمد رنجبرحسینی
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد