به گزارش جام جم آنلاین، در جریان جنگ جهانی دوم اتحاد جماهیر شوروی تواست به کمک تانک T-34، هواپیماهای جنگنده، پیاده نظامهای مسلح و سلاحهای ارتش آلمان را شکست دهد.
در اینجا لیست عجیبترین اختراعات نظامی روسیه آورده شده است.
بمب تزار
در تاریخ 30 اکتبر 1961 شوروی قویترین و مخربترین سلاحی که تا آن روز ساخته شده بود را با نام «بمب هیدروژنی AN602» عرضه کرد که از آن با نام «بمب تزار» یاد میشد.
بمب تزار عملکرد انفجاری بین 50 تا 60 مگاتُن داشت و قدرت آن 1500 برابر بیشتر از تمام بمب هایی محاسبه میشد که روی دو شهر هیروشیما و ناکازاکی سقوط کرد و البته، 10 برابر از تمام بمبهای منفجر شده در جنگ جهانی دوم قویتر بود.
تانک Object 279
مهندسان شوروی مجبور بودند خودرویی طراحی کنند که جان سرنشینان را تحت هر شرایطی نجات دهد. تلاش آنها در این زمینه با ساخت Object 279 منتهی شد.
این تانک قدرتمند در برابر انفجارهای هستهای هم مقاومت میکرد و وزن آن 60 تن بود. این تانک ظرفیت 4 سرنشین را داشت و روی هر زمینی راه میرفت.
تانک فوقسنگین T-42
پیش از جنگ جهانی دوم رقابت برای ساخت تانکهای فوق پرقدرت افزایش یافت و نتیجه آن ساخت تانک فوق سنگین T-24 در شوروی بود.
«ادوارد گروت» که یک مهندس آلمانی بود طراحی این تانک را در سال 1930 انجام داد که وزن آن 100 تُن محاسبه میشد و برای آن قابلیت حمل 14 سرنشین درنظر گرفته شده بود.
سگهای ضدتانک
تعداد زیادی از کشورها حیوانات را پرورش دادند تا در میادین نبرد از آنها استفاده کنند. در زمان جنگ جهانی دوم شوروی از سگها به عنوان یک سلاح کُشنده استفاده میکردند و به آنها مین متصل کرده بود.
این سگهای مسلح تعلیم دیده بودند و خود را به تانکهای آلمانی میرساندند تا آنها را منفجر کنند. طبق گزارشهای موجود، این سگها حدود 300 خودرو نظامی آلمان را نابود کردند.
تانک تزار
«تانک تزار» یک خودروی نظامی عجیب و غیرکاربردی بود که اگرچه در خانواده خودروهای زرهی طبقهبندی میشد، ولی شکل ظاهری شبیه سهچرخههای قدیمی داشت.
چرخ جلوی این تانک بسیار بزرگ بود و قُطر آن 30 فوت محاسبه میشد. دو چرخ کوچک عقبی آن تعادل این تانک را برقرار میکردند.
بمبافکن هستهای توپولوف Tu-95LAL
با بالا گرفتن رقابت نظامی میان شوروی و آمریکا، هر کدام از آنها به فکر ساخت سلاحهای جدید افتادند.
اتحاد جماهیر شوروی در خانواده هواپیماهای توپولوف، بمبافکن Tu-95 خود را تقویت کرد و یک دستگاه رآکتور هستهای در آن کار گذاشت و البته، لایه محافظ برای سرنشینان هواپیما را هم درنظر گرفت. از این هواپیما 40 دستکاه ساخته شد.
تانک شخمزن
مهندسان در جریان جنگ سرد به دنبال روشی بودند تا بتوانند نیروهای نظامی را از مناطق خطرناک عبور دهند.
نتیجه تلاش آنها ساخت یک تانک بزرگ بود که میتوانست زمین را شخم بزند و به جلو حرکت کند. زیر این تانک چیزی شبیه به متههای دریل کار گذاشته شده بود که حتی میتوانست سنگها را هم خورد کند و به جلو برود.
هواپیمای هواپیمابر Zveno
این اختراع شباهت زیادی به فیلمهای علمی-تخلی داشت. ارتش شوروی یک هواپیمای بزرگ با نام Zveno ساخته بود که در اصل یک میزبان بزرگ برای جنگندههای کوچک محسوب میشود.
در مجموع 10 دستگاه Zveno ساخته شد که معمولا به TB-3 و دیگر انواع جنگندههای کوچک مجهز میشد.
تانک پرنده آنتونوف A-40
این شیئ پرنده آسمانی برای حمایت از عملیاتهای هوابرد ساخته شده بود و در اصل ترکیبی از هواپیما و تانک بود.
در این طرح یک دستگاه تانک به جای محل قرار گرفتن سرنشینان به هواپیما متصل شده بود و A-40 میتوانست روی هر زمینی فرود آید. از این شیئ پرنده فقط یک دستگاه ساخته شد.
هواپیمای نامرئی Kozlov PS
«سرگئی کوزلوف» از پرفسورهای سرشناس شوروی بدنه و بالهای هواپیمای Yakovlev AIR-4 را با یک لایه پارچه ویژه پوشاند و روی آن یک لایه ماده پلاستیکی شفاف کشید که با فرمول پیچیده اختراع کرده بود.
او سپس ساختار مات را با ترکیبی از رنگ سفید و گَرد آلومینیوم روی بدنه هواپیما کشید و آن را نامرئی کرد.
هواپیمای نامرئی Kozlov PS واقعا کار میکرد و لایهای که روی آن کشیده شده بود، رنگ خاک و آسمان را به خود میگرفت و امکان مشاهده آن از روی زمین وجود نداشت.
منبع:گانز مانیتور
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم
میشه گفت به اندازه انگلستان به ایران ضربه زدن
در سال ۱۹۵۷ شوروی با فرستادن ماهواره اسپوتنیك۱(Спутник ۱) به مدار زمین، عصر فضا را آغاز كرد. شوروی برای اولین بار یوری گاگارین را به فضا فرستاد و پس از چندی با سفینهٔ بی سرنشین خاك كرهٔ ماه را به زمین آورد.