عجیب ترین اختراعات نظامی شوروی سابق +عکس

اختراعات نظامی شوروی سابق تاثیرات قابل ملاحظه‌ای بر پیشبرد فرآیند جنگ‌ها داشته است: تانک، هواپیما و سلاح‌های ارزان که به آسانی تولید می‌شدند، طی مدت کوتاه جهان را تحت سلطه خود قرار دادند.
کد خبر: ۹۶۵۶۸۱
عجیب ترین اختراعات نظامی شوروی سابق +عکس

به گزارش جام جم آنلاین، در جریان جنگ جهانی دوم اتحاد جماهیر شوروی تواست به کمک تانک T-34، هواپیماهای جنگنده، پیاده‌ نظام‌های مسلح و سلاح‌های ارتش آلمان را شکست دهد.

در اینجا لیست عجیب‌ترین اختراعات نظامی روسیه آورده شده است.

بمب تزار

در تاریخ 30 اکتبر 1961 شوروی قوی‌ترین و مخرب‌ترین سلاحی که تا آن روز ساخته شده بود را با نام «بمب هیدروژنی AN602» عرضه کرد که از آن با نام «بمب تزار» یاد می‌شد.

بمب تزار عملکرد انفجاری بین 50 تا 60 مگاتُن داشت و قدرت آن 1500 برابر بیشتر از تمام بمب‌ هایی محاسبه می‌شد که روی دو شهر هیروشیما و ناکازاکی سقوط کرد و البته، 10 برابر از تمام بمب‌های منفجر شده در جنگ جهانی دوم قوی‌تر بود.

تانک Object 279

مهندسان شوروی مجبور بودند خودرویی طراحی کنند که جان سرنشینان را تحت هر شرایطی نجات دهد. تلاش آنها در این زمینه با ساخت Object 279 منتهی شد.

این تانک قدرتمند در برابر انفجارهای هسته‌ای هم مقاومت می‌کرد و وزن آن 60 تن بود. این تانک ظرفیت 4 سرنشین را داشت و روی هر زمینی راه می‌رفت.

تانک فوق‌سنگین T-42

پیش از جنگ جهانی دوم رقابت برای ساخت تانک‌های فوق پرقدرت افزایش یافت و نتیجه آن ساخت تانک فوق‌ سنگین T-24 در شوروی بود.

«ادوارد گروت» که یک مهندس آلمانی بود طراحی این تانک را در سال 1930 انجام داد که وزن آن 100 تُن محاسبه می‌شد و برای آن قابلیت حمل 14 سرنشین درنظر گرفته شده بود.

سگ‌های ضدتانک

تعداد زیادی از کشورها حیوانات را پرورش دادند تا در میادین نبرد از آنها استفاده کنند. در زمان جنگ جهانی دوم شوروی از سگ‌ها به عنوان یک سلاح کُشنده استفاده می‌کردند و به آنها مین متصل کرده بود.

این سگ‌های مسلح تعلیم دیده بودند و خود را به تانک‌های آلمانی می‌رساندند تا آنها را منفجر کنند. طبق گزارش‌های موجود، این سگ‌ها حدود 300 خودرو نظامی آلمان را نابود کردند.

تانک تزار

«تانک تزار» یک خودروی نظامی عجیب و غیرکاربردی بود که اگرچه در خانواده خودروهای زرهی طبقه‌بندی می‌شد، ولی شکل ظاهری شبیه سه‌چرخه‌های قدیمی داشت.

چرخ جلوی این تانک بسیار بزرگ بود و قُطر آن 30 فوت محاسبه می‌شد. دو چرخ کوچک عقبی آن تعادل این تانک را برقرار می‌کردند.

بمب‌افکن هسته‌ای توپولوف Tu-95LAL

با بالا گرفتن رقابت نظامی میان شوروی و آمریکا، هر کدام از آنها به فکر ساخت سلاح‌های جدید افتادند.

اتحاد جماهیر شوروی در خانواده هواپیماهای توپولوف، بمب‌افکن Tu-95 خود را تقویت کرد و یک دستگاه رآکتور هسته‌ای در آن کار گذاشت و البته، لایه محافظ برای سرنشینان هواپیما را هم درنظر گرفت. از این هواپیما 40 دستکاه ساخته شد.

تانک شخم‌زن

مهندسان در جریان جنگ سرد به دنبال روشی بودند تا بتوانند نیروهای نظامی را از مناطق خطرناک عبور دهند.

نتیجه تلاش آنها ساخت یک تانک بزرگ بود که می‌توانست زمین را شخم بزند و به جلو حرکت کند. زیر این تانک چیزی شبیه به مته‌های دریل کار گذاشته شده بود که حتی می‌توانست سنگ‌ها را هم خورد کند و به جلو برود.

هواپیمای هواپیما‌بر Zveno

این اختراع شباهت زیادی به فیلم‌های علمی-تخلی داشت. ارتش شوروی یک هواپیمای بزرگ با نام Zveno ساخته بود که در اصل یک میزبان بزرگ برای جنگنده‌های کوچک محسوب می‌شود.

در مجموع 10 دستگاه Zveno ساخته شد که معمولا به TB-3 و دیگر انواع جنگنده‌های کوچک مجهز می‌شد.

تانک پرنده آنتونوف A-40

این شیئ پرنده آسمانی برای حمایت از عملیات‌های هوابرد ساخته شده بود و در اصل ترکیبی از هواپیما و تانک بود.

در این طرح یک دستگاه تانک به جای محل قرار گرفتن سرنشینان به هواپیما متصل شده بود و A-40 می‌توانست روی هر زمینی فرود آید. از این شیئ پرنده فقط یک دستگاه ساخته شد.

هواپیمای نامرئی Kozlov PS

«سرگئی کوزلوف» از پرفسورهای سرشناس شوروی بدنه و با‌ل‌های هواپیمای Yakovlev AIR-4 را با یک لایه پارچه ویژه پوشاند و روی آن یک لایه ماده پلاستیکی شفاف کشید که با فرمول پیچیده اختراع کرده بود.

او سپس ساختار مات را با ترکیبی از رنگ سفید و گَرد آلومینیوم روی بدنه هواپیما کشید و آن را نامرئی کرد.

هواپیمای نامرئی Kozlov PS واقعا کار می‌کرد و لایه‌ای که روی آن کشیده شده بود، رنگ خاک و آسمان را به خود می‌گرفت و امکان مشاهده آن از روی زمین وجود نداشت.

منبع:گانز مانیتور

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۹
سپهر
-
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
۰
۰
بسیار جالب بود. لطفا از تجهیزات نظامی عجیب بقیه كشورها هم گزارش بذارید.
شیوای بلخی
-
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
۰
۰
چطور مقابل افغانستان شكست خورد كه دولتش هم مزدور وكمونیست بود؟!!نیروی هوایی هم نداشت ؟درجنگ عامل اصلی مورال یا روحیه افراد است نه موشك وتانك وتسلیحات
علی
-
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
شوروی از درون پاشید، قدرت نظامی خیلی شرطه.
احمد وردكی از افغانها هستم
-
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۸
شیوای بلخی متاسفانه شما كه اسم خودتو گذاشتی افغان كه حتی تاریخ كشورت افغانستان را هم نمیدانی فقط بلد شدی یك چیزی برای خودت بنویسی و موجب آبروریزی دیگر افغانها شوی - اولا شوروی خودش عقب نشینی كرد از افغانستان و شكست نخورد دوما با درخواست حكومت دموكراتیك سوسیالیستی افغانستان برای كمك به نیروی های نظامی افغانستان آمد علیه شبه نظامیان جهاد گرا كه توسط امریكا و كشورهای عربی و پاكستان تجهیز شده بودند سوما با درخواست دكتر نجیب الله كه میخواست حكومت افغانستان را به دست مجاهدین اسلامی كه قیام كرده بودند بدهد و برای همین از شوروی تقاضای عقب نشینی كرد و شوروی هم با درخواست دكتر نجیب الله موافقت كرد و عقب نشینی كرد و بعد دكتر نجیب الله هم استعفا داد كه آغاز جنگ های داخلی افغانستان برای بدست گرفتن قدرت استارت خورد - شما بهتر است بجای آبروریزی نظر ندهید خانم شیوای بلخی كه هیچ درك لازم از جهان سیاست , فرهنگ , اقتصاد , نظامی , حقوقی ندارد و فقط برای خودتان متن نگارش میكنید بی زحمت گپ های بیخود نزنید .
محسن از افغانستان خطاب به شیوای بلخی
-
۰۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۸
آهای شیوای بلخی چرا حرفهای بی محتوی و ابلهانه میزنی - اگر خیلی به نوشته خودت كه نشان از بی سوادی ات است كه گپ زدی درجنگ عامل اصلی مورال یا روحیه افراد است نه موشك وتانك وتسلیحات پس بیا برو با طالبان بجنگ انقدر مایه آبروریزی افغانها در اینجا نشو
ث
-
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
۰
۰
شوروی سابق ( روسیه فقط رنگ لعاب شده ی شوروی) ایده های جالبی برای ساخت سلاح استفاده می كردن اما
میشه گفت به اندازه انگلستان به ایران ضربه زدن
نوذر
-
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
۰
۰
سگ مجهز به مین من را به یاد انفجاری های انتحاری داعش انداخت.....
خلبان بازنشسته ارتش - آموزش دیده در روسیه
-
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۸
۰
۰
شوروی قبل از فروپاشی پیشتاز علم در جهان بود . در ۱۹۳۹ در آستانه شروع جنگ جهانی دوم، اتحاد جماهیر شوروی پیمان عدم تجاوز با آلمان نازی منعقد كرد ولی در ۱۹۴۱ با حمله گسترده آلمان، اتحاد شوروی نیز به جنگ وارد شد. در این جنگ كه به‌طور رسمی جنگ كبیر میهنی , به روسی (великая отечественная война) نامیده می‌شد، دولت و حزب و مردم اتحاد جماهیرشوروی با مقاومت در برابر ارتش آلمان و فداكاری‌ها و قربانی دادن‌های بسیار توانستند جریان جنگ را برگردانده و به خصوص پس از نبرد استالینگراد نیروهای شوروی در موضع حمله قرار گرفتند. شكست آلمان در ۱۹۴۵ كه بار اصلی آن بر دوش شوروی بود، این كشور را به یكی از ابرقدرتهای جهان تبدیل كرد - شوروی در ۱۹۴۹ توانست دارای قدرت اتمی شود و به انحصار آمریكا در این زمینه پایان داد.
در سال ۱۹۵۷ شوروی با فرستادن ماهواره اسپوتنیك۱(Спутник ۱) به مدار زمین، عصر فضا را آغاز كرد. شوروی برای اولین بار یوری گاگارین را به فضا فرستاد و پس از چندی با سفینهٔ بی سرنشین خاك كرهٔ ماه را به زمین آورد.
سارا
-
۰۰:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۸
۰
۰
بسیار خبر جالب و علمی در مورد تكنولوژی بود - صنعت روسیه به استحكام و كیفیت معروف بوده البته روسیه در زمان شوروی و بعد از جنگ جهانی دوم تبدیل به یك ابر قدرت صنعتی در جهان شد و صنعت تسلیحات روسی در جهان جایگاه خاصی از لحاظ اطمینان پذیری و كیفیت دارند .
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها