به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله آملی لاریجانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ایران و عراق دو کشور همسایه با پیوندهای عمیق تمدنی، فرهنگی، دینی، سیاسی و اقتصادی هستند، تصریح کرد: به نظر میرسد که کشورهای دارای اهداف مشترک، خصوصا در فضای امروز منطقه میتوانند با مراوده و تعامل هر چه بیشتر بر نقشههایی که کشورهای سلطه و اذناب منطقهای آنها طراحی میکنند، فائق آیند.
رئیس دستگاه قضا، عراق را کشوری مقتدر و متین در برخورد با تروریسم توصیف کرد و با ابراز خرسندی از پیروزیهای اخیر این کشور افزود: ایران خواهان یک عراق مستقل، توانمند، مقتدر و یکپارچه است و وجود چنین کشوری در همسایگی ایران، فرصت مغتنمی برای جمهوری اسلامی است.
آیتالله آملی لاریجانی اظهار کرد: مبارزه با تروریسم در منطقه باید با تعامل و همفکری کشورهای دارای علائق مشترک پیش برود و بهترین کار در این زمینه، تعاملات سیاسی و همکاری در تمام سطوح از جمله در زمینههای امنیتی و در صورت لزوم، نظامی است.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به دعوت رسمی رئیس دستگاه قضایی عراق برای سفر به این کشور، از همتای عراقی خود قدردانی کرد و در تشریح برنامههای سفر خود و هیات همراه گفت: 4 قرارداد مهم شامل معاهدات مربوط به استرداد مجرمین، انتقال محکومان، معاضدت قضایی و یک تفاهمنامه در دستور کار است. تفاهمنامه مذکور نیز در زمینه همکاریهای حقوق بشر در سطوح بینالمللی، آموزش قضات و جهات دیگر است که امیدواریم به امضا برسد.
آیتالله آملی لاریجانی افزود: دیدار با مقامات عراق از جمله رئیسجمهور، نخستوزیر و رئیس پارلمان این کشور و همچنین ملاقات با علمای بزرگ از دیگر برنامههای پیشبینی شده برای این سفر است.
رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: عراق، دارای ویژگی و خصیصهای است که هیچ یک از دیگر کشورهای همسایه ایران دارای این امتیاز نیست و آن وجود مشاهد ائمه اطهار (ع) است که قبله آمال همه محبان و مشتاقان است و زیارت این مشاهد، خود یک هدف به شمار میرود. امیدواریم همگی از انوار الهی این مشاهد مشرفه بهرهمند شویم و دعاگوی هموطنان عزیز در این سفر باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت