وجود سیاره شماره 9 تا امروز فقط یک احتمال بود. اما نجوم شناسان این روزها شواهدی در دست دارند که دست آنها را برای طرح ادعای وجود سیاره شماره 9 در کهکشان ها ثابت می کند.
کد خبر: ۹۵۸۵۷۹
راز کشف سیاره شماره 9 را یک توده یخی عظیم فاش می کند

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از Astronomy ، در سال 2013 حجم عظیمی از توده های یخی در منظومه شمسی کشف شد که حالا ثابت شده این توده عظیم یخی می تواند نشانه ای بر اثبات وجود سیاره شماره 9 در کهکشان ها باشد. با توجه به اینکه این سیاره شماره 9 هنوز پس از مدت ها بحث و جدل وجودش اثبات نشده به «سیاره فراری» مشهور شده است.

به هر حال حجم های ناشناخته ای در این توده یخی وجود دارد که یکی از آنها L91 نام گرفته است. این شی عظیم و حجیم، 20 هزار سال نوری با مدار خورشید فاصله دارد. اکنون این فرضیه وجود دارد این توده خود به وسیله توده عظیم تری که ناشی از گازهای منظومه شمسی است جابجا می شود.

ستاره شناسان اعتقاد دارند L91 و سایر اجزای این توده عظیم یخی به سمت مسیری جابجا می شود که می تواند منتهی به همان سیاره شماره 9 شود که مدت هاست بر سر وجود و یا وجود نداشتنش بحث و جدل می شود.

اما سیاره شماره 9 واقعا چیست و چگونه احتمال وجود آن مطرح شد؟ تحقیقاتی که در ابتدای سال 2016 منتشر شد نشان داد که 6 خوشه عجیب و غریب حول مدار سیاره نپتون می چرخد. همان زمان این فرضیه مطرح شد این اتفاق که فقط یکبار مشاهده شده تصادفی نیست. بر اساس مطالعات بیشتر بر روی این سیاره فرضیه بعدی مطرح شد، فرضیه ای که می گفت سیاره ای وجد دارد که 10 الی 15 برابر کره زمین است و وجود خوشه های عجیب و غریب حول مدار نپتون و همین توده عظیم یخی نشانه هایی برای وجود این سیاره است.

در سال 1960 یعنی 56 سال پیش هم وجود سیاره نهم مورد بحث قرار گرفته بود و این سیاره به نام X شناخته می شد.

دانشمندان بیش از هر زمان دیگری به پاسخ سوال های متعدد خود در رابطه با وجود داشتن سیاره شماره نهم نزدیک شده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها