به گزارش جام جم آنلاین، عبدالحسین رحیمی گفت: عرصه دام وظیفه ذاتی شهرداری تهران نیست اما در روز عرفه و عید قربان از صفر تا صد کار توسط شهرداری تهران انجام می شود که براساس برنامه ریزی ها امسال 30 هزار راس دام عرضه می شود.
رحیمی افزود: براساس آمارها هرساله 15 هزار راس دام کشتار می شوند، این در حالی است که به طور متوسط هر راس دام 7 کیلوگرم ضایعات دوریختنی دارد که اگر این ضایعات در سطح شهر رها شوند الودگی های زیادی به دنبال خواهند داشت.
مدیرعامل سازمان میوه تره بارشهرداری تهران با اشاره به فعالیت 33 مرکز عرضه بهداشتی دام در روز عرفه و عید قربان افزود: 3 جایگاه ثابت، 16 جایگاه موقت و 14 جایگاه خیریه در نظر گرفته شده اند.
همچنین تمامی اقدامات زیرساختی در خصوص پرداخت الکترونیک فراهم شده است.
رحیمی با بیان اینکه تمامی دام ها به لحاظ استاندارد توسط 300 دکتر دام پزشک کنترل می شوند، تصریح کرد: دام ها در قرنطینه هستند و بعداز معاینه توسط دامپزشکان و حتی قبل از فروش معاینه می شوند که این موضوع با شماره ای به گوش دام علامتگذاری خواهد شد.
وی با بیان اینکه نرخ دام براساس ترازوهای دیجیتال بعد از وزن کشی مشخص خواهد شد، ادامه داد: بعد از قربانی و تحویل لاشه به دامپزشک اگر تمام یا قسمتی از اعضا و جوارح قربانی قابل مصرف نباشد، هزینه به خریدار بازگردانده می شود.
مدیرعامل سازمان میوه تره بارشهرداری تهران با اشاره به ساعات عرضه دام در این دو روز اعلام کرد: از ساعت 5 صبح و تا زمان حضور مشتریان عرضه دام در روزهای عید قربان و عرفه ادامه خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد