به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علیعسکری در این مراسم همچنین از سامانه جدید اتوماسیون خبر رونمایی کرد.
رئیس سازمان صداوسیما با بیان اینکه خبرنگار، هنرمندی عالم و مجاهد به تمام معنی است، گفت: کسی که میخواهد خبری را گزارش دهد، در وهله اول باید دانش عمیق، مطالعه و اشراف کامل بر مسائل و موضوعاتداشته باشد. خبرنگار فرد بلیغی است که می تواند با بهره گیری از بلاغت خود به خوبی قلم بزند؛ چراکه هنر نگارش، هنر ارزشمندی است که باید برای ترسیم دقیق وقایع از آن بهره برد.
وی همچنین با یادآوری اینکه یک خبرنگار باید از هنر بلاغت در گفتار نیز بهرهمند باشد، گفت: خبرنگار باید بتواند به زیبایی، خبر را در زمانی محدود بیان و حس واقعه را به مخاطب منتقل کند. دکتر علیعسکری با تأکید بر اینکه خبرنگاری که در رسانه ملی فعالیت میکند باید قاب تصویر را بخوبی بشناسد و مراحل تدوین و آماده سازی تصاویررا نیز بداند، گفت: خبرنگاران راویان صادق رویدادهای خبر هستند، یعنی هم وقایع را میشناسند و هم در بیان صادقانه واقعه و تهیه تصاویر آن تبحر دارند.
خبرنگار، هنرمندی جهادی است
رئیس رسانه ملی گفت: خبرنگار هنرمندی جهادی است چراکه در صحنههای پرخطر و شرایط سخت حضوردارد، سرما و گرما و روز و شب نمیشناسد و مهمتر ازآن چابک، سرحال و به هنگام است. دکتر علیعسکری سپس با بیان اینکه رسانه ملی باید در اطلاعرسانیاش گفتمان واقع گرایی را پیش بگیرد، گفت: واقعگرایی مغایرتی با آرمان گرایی ندارد و در امتداد آن است و فضای رسانهای کشور باید بیش از پیش به این موضوع توجه داشته باشد. اگر واقعگرایی نباشد اخبار ذهنیتگرا میشود.
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه نباید با نگاهی افراطی به مسائل توجه کرد، گفت: نگاه افراطی به نقاط ضعف موجب سیاه نمایی و یاس است و نگاه افراطی به نقاط قوت نیز رضایت کاذبی بهوجود میآورد که هر دو اشتباه است. رئیس سازمان صداوسیما با تأکید بر اینکه گفتمان واقع گرایی گفتمان عدالت و درک عمیق مسائل است، اظهار کرد: خبر باید هم نقاط ضعف و هم نقاط مثبت را آنطور که هست گزارش کند که سازنده باشد. وی چنین نگاهی را نگاهی آرمانی دانست که عملیاتی و کارآمد است. رئیس رسانه ملی در پایان ابراز امیدواری کرد که گفتمان واقع گرایی در خبر رسانه ملی حاکم شود، گفتمانی که حامی آرمانگرایی است و نهمخاطب را مأیوس میکند و نه رضایت کاذبی به او میدهد، بلکه او را تشویق میکند تا برای دستیابی به واقعیات به خبر رسانه توجه کند. دکتر علیعسکری همچنین از خبرنگاران پیشکسوت رسانه ملی که از زمان پیروزی انقلاب و دفاع مقدس تا کنون در انتشار وقایع کشور تلاش کردهاند، قدردانی کرد.
ایفای مسئولیت خطیر در سختترین شرایط
دکتر پیمان جبلی، معاون خبر رسانه ملی نیز درباره توفیق یک سال گذشته معاونت خبر گفت: از 17 مرداد سال گذشته تا امروز 284 هزار و 700 گزارش خبری معادل 9480 ساعت در معاونت خبر تولید شده است. به این عدد، 513 هزار و 200 خبر مکتوب و 7510 ارتباط زنده نیز که حاصل تلاش خبرنگاران است، باید افزوده شود.
ویژگیهای سامانه جامع مدیریت خبر
با طراحی و بومی سازی این نرم افزار امکان ارتباط خبر مراکز استانی و دفاتر خارجی معاونت خبر با پایگاه مرکزی در تهران در بستری امن ، فراهم شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، این سامانه جدید با تلاش کارشناسان فنی رسانه ملی در معاونت خبر و با صرف 20هزار نفرساعت ، پیاده سازی شده است. در بومیسازی این نرم افزار از آخرین فناوریهای نرم افزاری صدا و تصویر استفاده شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان