به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری شبکۀ العالم، داعش کودکانی را که محصول جهاد نکاح هستند و هویت والدین شان ناشناخته و نسب شان در میان هزاران عنصر داعشی گم شده است، به خلافت منتسب کرده و لقب جدید «فرزندان خلافت» را برای آنان برگزید. این گروه تروریستی مرکزی تحت همین عنوان برای آنان تاسیس کرد. این کودکان محصول ازدواج های متعدد عناصر داعش پس از کشته شدن پدران شان و فرآیند قاچاق زنان و دختران تحت عنوان کنیز توسط داعش است.
روزنامه مصری «الدستور» به نقل از یکی از مسوولان نظامی سوریه ضمن اعلام این مطلب افزود: «مادران این کودکان پس از کشته شدن پدران شان با عناصر دیگری از داعش تحت عنوان جهاد نکاح ازدواج کرده و آنها تنها بدون پدر و مادر باقی مانده اند». این منبع سوری افزود در مراکز نگهداری «فرزندان خلافت» شمار زیادی از کودکانی نگهداری می شوند که به دلیل اعمال نظام برده داری جنسی در داعش، پدران و مادران واقعی آنان شناخته شده نیستند.
وی خاطرنشان کرد:«دستکم 20 درصد کودکانی که به این موسسه سپرده می شوند، مجهول النسب هستند. 90 درصد آنان فرزندان مهاجراناند که 50 درصدشان اروپایی و 40 درصد دیگر عرب هستند».
وی اظهار داشت: «مراکز نگه داری پذیرای کودکان بی سرپرست مجهول الهویه کمتر از 12 سال داعش هستند. داعش با راه اندازی دوره های آموزشی نظامی و به اصطلاح دینی برای این کودکان در حال تربیت آنها به عنوان نسل دوم خویش است».
وی افزود: «داعش تمامی نیازهای کودکان را برای شان تامین کرده و با آنها به خوبی برخورد می کند و با انجام سفرهای تفریحی در صدد جذب و تربیت آنان بر اساس اندیشه های تندرو تکفیری خویش است».
مسوولیت بخش پسران در مراکز نگهداری کودکان مجهول الهویۀ داعش با محمود الخمیس، ملقب به ابوماریه انصاری، و ابوعزیز جزراوی عربستانی است و ام محمود الانصاری، ام عزیز جزراوی، زهره ام جنید تبعه انگلیسی و فتون الشویخ معروف به ام عمیر عراقی مسوولیت دختران و تربیت آن ها را برعهده دارند.
اینافراد در ازای مسئولیتی که به آنان سپرده شده است، هر ماه 1000 تا 1800 دلار حقوق دریافت می کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد