به گزارش جام جم آنلاین ، عباس پاشا گفت: طی دوسال اخیر موفق به پوشش بیش از 11 میلیون نفری در قالب بیمه سلامت همگانی شدیم که بیش از 80 درصد آنها حاشیه نشین کلانشهرها بودند.
وی افزود: حق بیمه این گروه از بیمهشدگان برای یک سال اول از سوی دولت تقبل شد اما برای ادامه یافتن آن ، کارهای کارشناسی در حال انجام بود تا به فرمولی برای دریافت حق بیمه از دارندگان این دفترچهها برسیم که این امر محقق شده است و نتایج در کمتر از یک ماه آینده اعلام و به این ترتیب نحوه دریافت حق بیمه مشخص خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه البته خدمات بیمه سلامت همگانی برای اقشار نیازمند کماکان به صورت رایگان ارائه خواهد شد و ما وجهی از اقشار نیازمند برای این منظور دریافت نمیکنیم گفت: ترتیبی اتخاذ میشود تا تنها آن دسته از افراد که دارای توانمندی مالی هستند در اجرای طرح و پرداخت حق بیمه با ما مشارکت کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه یکی دیگر از برنامههای در دست اقدام سازمان بیمه سلامت، حذف همپوشانیهای بیمهای است اظهار کرد: افرادی را در کشور داریم که همزمان صاحب دو یا چند دفترچه بیمه از بیمهگرهای مختلف هستند که در صدد هستیم حذف دفترچهها را در سال پیش رو انجام دهیم.
پاشا همچنین به کنترل هزینهها به عنوان اولویت سازمان بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: نظام ارجاع و سطح بندی خدمات پزشکی، استقرار پرونده الکترونیک و ابلاغ گایدلاینها را از طریق وزارت بهداشت، بازنگری کتاب ارزش نسبی خدمات را از طریق شورای عالی بیمه و سیاستهای بالینی را از سوی همکاران خود در سازمان بیمه سلامت به منظور کنترل هزینه ها پیگیری میکنیم.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
برادر من اون بنده خداهای حاشیه شهر اگر پول داشتن تا الان خودشون رو بیمه میكردن منتظر آقایان نمیشدند....
مرحله سوم هم اجرایی شد و نه به یارانه ها اضافه شد و نه برنامه ی جدیدی اجرا شد.
این هم كه هست قراره هزینه اش از جیب مردم تامین بشه؟
پس تفاوت بنزین 400 سال 92
و بنزین 1000 تومانی و گاز و گازوئیل و برق و آب كه گرون شد كجا رفت.