وی در ادامه خاطر نشان کرده: واقعیت این است که پادری در ابتدا در 15 قسمت برای ایام نوروز در نظر گرفته شده بود اما بعد از خارج شدن از باکس نوروز تعداد آن به 20 قسمت افزایش یافت. همچنین برخلاف صحبتهای مطرح شده مبنی بر این که با اضافه شدن این پنج قسمت از کیفیت کار کم شده است، باید بگویم ما برای این قسمتهای اضافه شده متن مجزا نوشتهایم.
کارگردان فیلم سینمایی «روز سوم» در مورد انتخاب نام «پادری» برای این سریال هم گفته است: «پادری» تشبیه من از کل دنیاست که در قسمت اول آن را مرور خواهیم کرد؛ من تمام این دنیا را مانند یک پادری می بینم که قرار است روی آن پا بگذاریم، از آن رد شویم و به خانه برسیم.
لطیفی تصریح کرد: این بار ما قصه را سختتر آغاز کردهایم. در قسمت آخر سری اول دیدیم که خانواده مشتاق مجبور به ترک قالیشویی شدند. بنابراین این بار با مشکلات زیادی روبهرو هستند تا جایی که حتی جایی برای شستن قالی ندارند، اما هیچگاه شرافت را فراموش نکردند، زیرا اساس و بنیان دودکش که حالا با پادری آن را میشناسیم، دیدن آدمهایی است که با وجود این همه سختی، درستی و شرافت همراه آنهاست و حاضر نیستند آن را زیر پا بگذارند. ما همین مسیر را در نظر گرفتیم و با آن حرکت کردیم و در بخشی هم به پولهای کثیف می پردازیم.
این کارگردان در باره محتوا و رویکرد این سریال هم گفته است: بههیچوجه خط مجموعه سیاسی نیست و هیچ موردی راجع به سیاست و انتخابات در آن دیده نمی شود. کارگردان دودکش افزوده: ماه رمضان کلمه مبارکی است و هر چیزی که در این ماه به سراغ آن می رویم برکت است، اگر مردم در این ماه سریال را تماشا می کنند از برکت خود ماه رمضان است. موضوع مهم متن و کاری است که ما به بیننده تحویل میدهیم، انشاءالله در آن کمفروشی نکرده و تلاش درخوری را انجام داده باشیم تا بیننده با ما همراه شود. پادری کاری شیرین است و به عبارتی ما یک کمدی ساختهایم، یک سریال طنز با اندازههای خودش. تمام تلاش ما این بوده که بیننده زمان تماشای پادری برای لحظات و دقایقی هم که شده لبخند بزند. البته قرار نیست از اول تا آخر کار قهقهه بزند، بلکه باید کمی هم فکر کند .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت