به گزارش جام جم آنلاین ، پرفسور مجید سمیعی در خصوص انتشار برخی مطالب به نقل از او در فضای مجازی، گفت: اول بگویم که تقریبا 90 درصد از مطالبی که به نام من نوشته میشود، اصل گفتههای من نیست، شاید برخی بخشی از سخنرانیهای مرا برمیدارند و برای آنکه دیگران بخوانند، به نام من منتشر میکنند.
وی، توصیه کرد که اگر مطالب منتسب به او که در فضای مجازی منتشر شده، منجر به برداشتهای خوب است، نسبت به انتشار آن اقدام و اگر موجب گم کردن راه میشود، نسبت به آن بیتوجهی شود.
سمیعی دو نکته را برای دستیابی به موفقیت در زندگی به جوانان توصیه کرد و گفت: من فکر میکنم در زندگی انسان آنچه مهمترین تغییر را میتواند ایجاد کند، عشق است. کسی که عاشق شد حاضر است همه کار برای رسیدن به عشق خود انجام دهد و هیچکس نمیتواند بگوید این مطلب درست نیست.
رئیس بیمارستان علوم عصبی هانوفر آلمان تصریح کرد: جوانان نباید فکر کنند چون یک فرد با قرار گرفتن در مسیری موفق بود، آنان هم میتوانند با ادامه آن راه به موفقیت دست پیدا کنند. حال آنکه هیچ عشق و علاقهای به آن در وجودشان نیست. هر کس در دوران جوانی و تحصیل باید ببیند عاشق چه رشتهای میشود. تلاش کند به دنبال همان مسیر رود.
سمیعی تاکید کرد: مسئله دوم تمرکز افکار است. باید متمرکز شوند روی آنچه عاشق آن هستند. نه اینکه مثل پروانه از شاخهای به شاخهای بپرند. وقتی کار علمی به دست میگیرید باید آنقدر عمیق باشید تا به موفقیت برسید. اگر سطحی به کار بنگریم موفق نخواهیم بود.
وی افزود: قبلا هم گفتهام، 11 ساله بودم که عاشق این رشته شدم. آن زمان پسر عموی پدرم که جراح مغز و اعصاب بود از اروپا به تهران آمد و اخباری که در خصوص او و اقدامات و جراحیهایی که انجام و جان افرادی را که امیدی نداشتند را نجات میداد، من را به این رشته علاقهمند کرد. به مرور عاشق این رشته تحصیلی شدم. از همان روزها، همواره تلاش کردهام که هر روز مطلب تازهای را به این رشته اضافه کنم و آن را ارتقاء بخشم.
این جراح برجسته مغز و اعصاب تاکید کرد: البته عشق یک انسان به انسان دیگر هم همین حالت را دارد. تا زمانی که دو نفر به هم علاقهمند نباشند و عاشق یکدیگر نشوند، در زندگی آیندهشان موفق نخواهند بود.
وی همچنین درباره جراحیهای مغز و اعصاب گفت: مهمترین موضوعی که در جراحی مغز و اعصاب دنبال شده و به پیشرفتهای بزرگی نیز دست پیدا کردهایم، بهتر شدن تشخیص کارکردهای مغز و تاثیرگذاری آن بر شیوههای درمان است.
وی با بیان اینکه تشخیص شیوههای عملکرد مغز روز به روز بهتر میشود، گفت: امروز ما تنها به شناخت آناتومی مغز اکتفا نمیکنیم و محک زدن هر نقطه از مغز و پی بردن به اینکه کدام نقطه چه عملکردی را دارد، مهم است؛ زیرا در این صورت میتوان استراتژی عملهای جراحی را متناسب با عملکرد مغز پیش برد و موفقیت بیشتری کسب کرد.
سمیعی تصریح کرد: در آینده نه تنها در خصوص نقاطی از مغز که مسائل حرکتی و حسی را کنترل میکند، بلکه در مورد قسمتهایی از مغز که کارکردهای فکر انسان را تحت کنترل دارد، به دستاوردهایی خواهیم رسید که در تشخیص به ما کمک خواهد کرد.
این جراح برجسته مغز و اعصاب با بیان اینکه تشخیص و پیشرفتهای به دست آمده در این مسیر نقش مهمی در پیشرفت پزشکی مغز و اعصاب جهان دارد، گفت: از سال 1971 که کرسی استادی را در آلمان به دست آوردهام تا امروز هیچ زمانی ارتباطم را با کشورم، ایران عزیز قطع نکردهام و همه ساله تعدادی از پزشکان بعد از اتمام تحصیل در رشته مغز و اعصاب برای تکمیل آموختهها نزد من آمدهاند.
وی با بیان اینکه طی 45 سال گذشته در تهران و شهرستانها کورسهای تازهای ایجاد کرده و تازههای مغز و اعصاب را ارائه داده است، گفت: تلاش کردهام تمام مسائلی که در جهان مطرح است را در ایران مطرح و دنبال کنیم. امروز بسیاری از پزشکان ایرانی در مکتب من، مسائل مغز و اعصاب را فراگرفتهاند و برخی از آنان هم اینک دارای شاگردانی هستند.
پرفسور سمیعی گفت: ایران هم در همان سطحی که سایر کشورهای پیشرفته، مسائل تشخیصی و درمانی مغز و اعصاب را انجام میدهند، قرار دارد. اما یک مسئله را باید بسیار توجه کنیم و آن اینکه تکنولوژی مرتب در حال پیشرفت است. باید تلاش کنیم از این قسمت عقب نیفتیم و باید بودجه بیشتری برای متخصصان و پزشکان مغز و اعصاب اختصاص دهیم.
وی در خصوص امکان راهاندازی مرکز فوق تخصصی مغز و اعصاب در شیراز با توجه به جایگاه علمی این استان، گفت: هدف من از سفر به شیراز این است که اگر بتوانیم با مسئولان دانشگاه و استانداری و شهرداری، راهی پیدا کنیم که با سرعت زیاد، آن مطالبی را که فکر میکنم میتوان در این شهر انجام داد تا سطح علوم اعصاب را تا سطح بینالمللی ارتقا بخشید، بررسی کرده و اگر خداوند خواست، بدون از دست دادن زمان، به مرحله اجرا برسانیم.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت