به گزارش جام جم سرا به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، پزشکان معتقدند با افزایش سن، سالیانه یک درصد از تستسترون بدن مردان کاهش می یابد؛ کاهش سطح تستسترون در مردان، افزون بر کاهش میل جنسی در آنان باعث بروز پیامدهای ناگوار بسیاری در بدن آنان می شود که کاهش توان جسمانی و تحلیل ماهیچه ها را می توان از جمله این موارد دانست.
مردان پیش از روی آوردن به مصرف داروهای شیمیایی و تزریق های مرتبط که البته در صورت تشخیص پزشک معالج، ضروری هم هست، می بایست تغییراتی در زندگی خود ایجاد کنند.
خواب کافی برای حفظ میزان تستسترون در بدن مردان لازم است زیرا همواره رقابتی بین کورتیزول و تستسترون در جریان است و با خواب کافی و پایین نگاه داشتن سطح کورتیزول، مردان می توانند سطح تستسترون خود را حفظ کنند.
همچنین کاهش وزن می تواند در این امر موثر باشد زیرا یکی از عواملی که باعث کاهش شدید تستسترون می شود، چاقی است.
همچنین خوردن مواد غذایی حاوی روی (زینک) و ویتامین «دی» می تواند برای حفظ میزان تستسترون در مردان موثر باشد.
اگر چه در مصرف برخی از غذاها مانند تخم مرغ که کلسترول دارند باید احتیاط کرد ولی باید این نکته را نیز دانست که کلسترول برای ساخت تستسترون در بدن حیاتی است.
مصرف میوه هایی مانند انار و هندوانه یا غذاهای ادویه دار یا سیر و ماهی در کنار سبزی هایی مانند اسفناج یا کلم بروکلی نیز برای حفظ این هورمون در بدن ضروری است.
به عقیده متخصصان، روی آوردن به برنامه غذایی مدیترانه ای، نه فقط برای قلب و مغز بلکه برای حفظ میزان تستسترون در مردان بسیار مفید است و مردان با افزایش سن، باید به این موضوع توجه کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت