علی شریعتی، درباره وضعیت آبلیموهای صنعتی و گفته رییس سازمان تعزیرات حکومتی مبنی بر اینکه «در بازرسی از 17 کارخانه آبلیموسازی، یک قطره آبلیموی طبیعی یافت نشد» اظهار کرد: نظارت های سنگینی که در صنایع تولید آبلیمو و روی برندهای تولیدی وجود دارد اجازه تخلف را به آنها نمیهد؛ لذا ما از این نظارت ها و رسوایی متخلفین انگشتشمار حمایت میکنیم.
وی اظهار کرد: به علت تفاوت قوانین و تکثر واحدهای صنفی، این نظارت با آن شدتی که باید، اعمال نمی شود و همین عدم توازن در نظارتها روی صنایع و صنوف غذایی باعث میشود برخی واحدهای صنفی به حیاط خلوت متخلفین تبدیل شوند.
این فعال صنایع غذایی با اشاره به تولید خانگی و سنتی آبلیموها در سطح بازار در گفتگو با ایسنا افزود: قوانین کیفری جریم های سنگینی برای برخورد با واحدهای صنعتی متخلف در نظر گرفته است؛ مثلا برندهای صنعتی که برخی از آنها ملی هستند و اکثرا دهها میلیارد ارزش دارند اگر یک روز با توقف مواجه شوند با خسارتهای سنگینی روبرو میشوند. در حالی که می بینیم که با مطرح شدن برخی مسائل مانند پالم در لبنیات صنعتی، شاهد رشد قارچگونه مغازه های تولید لبنیات سنتی با نظارتهایی نامتوازن نسبت به واحدهای مشابه صنعتی هستیم.
شریعتی گفت: امروز هم شاهد هستیم واحدهای صنفی مانند میوه فروشی ها به علت حاشیه سود بالا و نظارت حداقلی، آبلیمو و آبغورههای خانگی و غیر پاستوریزه ارائه میکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد