به گزارش ایرنا، دیویس گوگنهایم که سابقه طولانی در ساخت و تولید فیلم های مستند مانند در انتظار سوپرمن و حقیقت نامتناسب دارد، در آخرین اثر مستند خود به نام «او مرا ملاله» نامید، زندگی واقعی ملاله یوسف زی را به تصویر کشیده است.
این فیلم که از روز جمعه (10 مهر) در سینماهای سراسر آمریکا به نمایش درآمده، با نقدهای مختلفی روبرو شده است.
نشریه تخصصی هالیوود ریپورتر نوشت که این فیلم داستانی جذاب و لحنی صریح دارد.
روزنامه نیویورک تایمز نیز یادآور شد که این فیلم بسیار به ارائه پیام خود اصرار دارد و ضرورتا این موضوع را بررسی نمی کند که هزینه تبدیل شدن به ستاره ای در غرب چیست.
نشریه انگلیسی گاردین نیز نوشت که گوگنهایم به عنوان یک مستندساز باسابقه چندان در این فیلم مبارز جلوه نمی کند و افزود: فیلم می توانست چهره واقعی زندگی ملاله یوسف زی را پشت نقابی از یک سخنران ماهر نشان دهد.
ملاله یوسف زی دختر 18 ساله متولد دره سوات پاکستان، در زمانی که نفوذ طالبان در منطقه در سال 2008 افزایش یافته بود برای حق آموزش دختران بسیار تلاش می کرد.
وی در سال 2009 وبلاگی را از فعالیت های خود تحت شرایط دشوار زندگی در حکومت طالبان راه انداخت.
اعضای گروه تروریستی طالبان در اکتبر 2012 مینی بوس حامل او هم کلاسی هایش را متوقف کرده و پرسیدند کدام یک از شما ملاله است؟ پس از اینکه او خود را معرفی کرد طالبان به سر او شلیک کردند. اما او توانست از این حمله نجات یابد. وی در سال 2014 به عنوان جوان ترین فرد جایزه صلح نوبل را دریافت کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت