به گزارش ایسنا، استادیومهای عجیبی در جهان فوتبال وجو دارد. استادیومهایی که در بین صخرهها یا وسط دریا احداث شده و بدون جایگاه تماشگر هستند. مکانهایی عجیب که در آنها رقابتهای ورزشی برگزار میشود.
1. استادیوم شهر براگا پرتغال در سال 2004 به منظور برگزاری مسابقات جام ملتهای اروپا ساخته شد. این استادیوم، عجیبترین ورزشگاه اروپاست. ظرفیت آن نرمال است و 30 هزار نفر گنجایش دارد اما تنها در عرض ورزشگاه جایگاه تماشاگران به دو شکل متفاوت ساخته شده است. یک طرف آن چشم اندازی از شهر است و در مقابل دیواری سنگی وجود دارد.
2. ورزشگاه ژانگیوتو مالوسلی برزیل معروف به اولین استادیوم دوستدار محیط زیست است. در سال 2007 ساخته شده و تنها سه هزار و 150 نفر ظرفیت دارد. جایگاه تماشاگران در سرازیری تپه واقع و صندلیها از تنه درخت ایجاد شده است.
3. استادیوم کوکودریلوس اسپورتس پارک، تنها ورزشگاه تیم خصوصی فوتبال ونزوئلایی است. استادیوم کاراکاس در کنار جاده قرارگرفته است. در یک سمت ورزشگاه از صفحهای فلزی برای پوشاندن صخره استفاده کردند. این پوشش به دلیل محافظت ورزشگاه از خطرات احتمالی کوهستانی ایجاد شده است.
4. ورزشگاه اوتمار هیتسفیلد، استادیومی عجیب است که در میان کوههای سوییس ساخته شده است. جذابترین ویژگی آن این است که در ارتفاع بالا قراردارد و چشمانداز زیبایی را میتوان در این زمین بازی مشاهده کرد. بزرگترین مشکل آن بیرون رفتن توپ از استادیوم است.
5.استادیوم باتاریخا کرواسی در میان دو اثر تاریخی ملی به نامهای برج سن مارکو و قلعه کامرلنگو واقع شده است. در این محل فوتبال بازی کردن اهمیت ندارد.
6. ورزشگاه مارینو بای سنگاپور در محاصره خلیج مصنوعی است. این استادیوم تحمل هزار و 70 تن وزن و ظرفیت 9 هزار نفر را دارد. این ورزشگاه تنها برای برگزاری مسابقات ورزشی استفاده نمیشود و کنسرت و مراسمهای دیگری نیز در این محل برگزار میشود.
7. استادیوم دولاک کرواسی در احاطه کوهها قرارگرفته و یک طرف آن نزدیک پرتگاهی به ارتفاع 500 متر واقع شده است. این ورزشگاه در سال 1989 ساخته شده است و چهار هزار نفر ظرفیت دارد.
8. جایگاه تماشاگران ورزشگاه مومباتو آفریقای جنوبی ظاهری عجیب دارد. برخی از قسمتها طوری ساخته شده است که تماشگر دید مستقیمی به جریان بازی ندارد.
9. دیگر استادیوم دیدنی دنیای فوتبال، آدیداس نام دارد که بر روی آخرین طبقه ساختمانی در توکیو واقع شده است.
10. در ورزشگاه آلبرتو چیوو تولوکا مکزیک، 32 هزار نفر تماشگر دارد و زمانی که استادیوم خالی است، ظاهر شگفت انگیزی پیدا میکند.
11. استادیوم «جهان بازی» تایوان برای برگزاری مسابقات جهانی 2009 دوومیدانی و راگبی ساخته شده است. این ورزشگاه به صورت نیم دایره است که بخش بیرونی آن از صفحات خورشیدی پوشیده است. این صفحات، برق ورزشگاه را تولید میکنند و اولین استادیومی است که از انرژی فوتو الکتریک استفاده میکند.
12. ورزشگاه چینکیئو در شهر پوئرتو موند شیلی قرار و 10 هزار نفر گنجایش دارد. این استادیوم در جنوبیترین بخش این کشور واقع شده است. اولین ورزشگاه حرفهای شیلی است که با چمن مصنوعی پوشیده شده است.
13. استادیوم خوسه آنخل پونسه مشهور به وراپاس در شهر کوبان گواتمالا قرار دارد. اولین ورزشگاهی تمرینی این شهر است. خیلی از مردم در این استادیوم زیبا و منحر به فرد حضور پیدا می کنند.
14. استادیوم توفتیر در جزایر فروئه در کنار دریا و کوه واقع شده است. این استادیوم ظرفیت 1200 نفر را دارد و در سال 1962 ساخته شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد