مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد هنگامی که افراد برای غذاخوردن از وسایلی مانند بشقاب، قاشق و لیوان با ابعاد بزرگتر استفاده می کنند، حجم بیشتری از خوردنی ها و مایعات را مصرف کرده و در نظر داشتن این موضوع و استفاده از وسایلی با ابعاد کوچکتر می تواند میزان انرژی دریافتی را کاهش دهد.
به گزارش مهر، در این مطالعات که توسط پژوهشگران دانشگاه کمبریج انجام شده است، مشخص شد که پرخوری دارای عوارضی از جمله بالا رفتن خطر حملات قلبی، دیابت و سرطان های مختلف بوده و می تواند زمینه ساز به خطر افتادن جدی سلامت انسان شود.
پژوهشگران در مطالعات خود دریافتند که ابعاد وسایل غذا خوردن در اندازه مصرف مواد غذائی تاثیر بسیاری داشته و زمانی که افراد از قاشق، بشقاب و لیوان بزرگتر استفاده می کنند به طور غیرعادی میزان بیشتری از مواد غذائی را مصرف کرده و این موضوع در تمام فرهنگ ها و بخش های مختلف دنیا تقریبا یکسان بوده و متخصصین رژیم های غذائی می توانند با در نظر داشتن این مساله، میزان دریافت انرژی اضافی توسط افراد را تحت کنترل قرار دهند.
دکتر «گرت هلندز»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این موضوع بدیهی است که مردم با استفاده از بشقاب های بزرگتر، مواد غذائی بیشتری مصرف می کنند ولی این موضوع پیش از تحقیقات ما، به صورت علمی مطالعه نشده بوده و تصویری واضح از آن وجود نداشت».
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم