در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بازاندیشی تمدن، ارتباطات و ترور در دهکده جهانی
پروفسور مجید تهرانیان در کتاب بازاندیشی تمدن، ارتباطات و ترور در دهکده جهانی، تمدن را سفر بشریت به سمت صلح و عدالت تفسیر کرده است.
داوود آقا رفیعی و مرجان اردشیرزاده این کتاب را ترجمه کردهاند، دکتر حسامالدین آشنا برای آن مقدمه نوشته و ویراستاری تخصصی کتاب نیز بر عهده دکتر غلامرضا آذری بوده است.
در این کتاب که توسط انتشارات سیمای شرق به بازار آمده، تهرانیان در هفت فصل نوعی تمدنپژوهی کاربردی ارائه داده و با رویکرد انتقادی به مسائل ارتباطات بینالملل، تمدن کنونی بشر را مورد تحلیل قرار داده است.
بخش اول کتاب به مشکلات ناهمواری فرآیند انتقال تمدن از کوچنشینی به روستانشینی، تجارتی، صنعتی و دیجیتال میپردازد. بخش دوم بر مشکلات فعلی ناشی از انواع تروریسم تمرکز دارد.
بخش سوم مشکلات ناشی از اعمال قدرت جهانی را دربردارد و تشریح روزنامهنگاری صلح به عنوان یک دیدگاه رسانهای، فصل چهارم کتاب را تشکیل میدهد. در فصل پنجم به مسائل انسانی توجه شده و بخش ششم به مشکلات معنویت در دنیای امروز و وضعیت اغتشاش جهانی میپردازد.
در بخش پایانی کتاب، نتیجهگیری براساس نظریههای موجود پس از جنگ سرد طرح و بررسی شده است. بازاندیشی تمدن، ارتباطات و ترور در دهکده جهانی پاییز 1392 در 272 صفحه روانه بازار کتاب شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم