چندی پیش تازهترین آلبوم بنیامین به بازار آمد و در عین حال خبرهایی از برگزاری کنسرتش در خارج کشور منتشر شد.
این خواننده در بخشی از سخنانش در مورد برگزاری کنسرت در آمریکا در جایی که خوانندگان ایرانی زیادی حضور دارند، گفت: «ما برجساز فراری نداریم. ما فقط خواننده فراری داریم. حتی بازیگر فراریِ زیادی هم نداریم. اما با وجود این جمعیت زیادِ خوانندگان فراری، کار ما در خارج از ایران با استقبال مواجه میشود. تا جایی که میشود باید در این بده بستان حضور داشت. باید به حکومت مرکزی خودمان احترام بگذاریم و به همه قوانینش.»
او همچنین در پاسخ به این سئوال که «معمولا کنسرتهای موسیقی پاپ در هر کجای دنیا و به خصوص در امریکا، همیشه از ظرفیتهای بسیاری برای جذب مخاطب استفاده میکنند؛ از رقص و انواعِ پایکوبیها تا برهنگیِ زنان بر روی صحنه. شما بر روی صحنه از جذابیتهای جنسی استفاده نمیکنید. با این حال قاپ مخاطبان شهرهای امریکا را زدهاید و کنسرتهای شما در امریکا با استقبال بسیاری همراه شده و میشود. راه این قاپیدنِ مخاطبانِ حاضر در امریکا چیست؟» گفت: «جملهای هست که زیاد شنیدهایم و شاید کمی نخنما شده باشد اما واقعیت دارد؛ «محدودیت خلاقیت میآورد». همین مسائلی که ما نمیتوانیم به روی صحنه ببریم روزی برای ما محدودیت بود. برای مثال ما دختر به روی صحنه نمیبریم که برقصد. روزی در تاجیکستان کنسرتی داشتیم. اجرای ما در قالب جشنوارهای برای موسیقی فارسی بود که خوانندگانی از افغانستان و تاجیکستان هم حضور داشتند. من نماینده ایران بودم. کنفرانس خبری آن جشنواره با حضور همه خوانندگان برگزار شد. وقتی به کنفرانس رفتیم من نمیدانستم که صبح همان روز خواننده مشهور یکی از کشورهای همسایه با تعدادی از خانمهای رقصنده مشغول تمرین بوده است. یکی از خبرنگاران از من پرسید که شما منعی برای حضور رقصندگانِ خانم بر روی صحنه دارید؟ من در پاسخ گفتم: «به دلیل نداشتن اجازه دولت نیست که ما از رقصندگان زن استفاده نمیکنیم. کاریزمای اجرای ما متفاوت است. دیگر گروهها معمولا وقتی به رنگ درست و جذابی در اجرا نمیرسند از رقصندگان استفاده میکنند تا جذابیتهای برنامه را بالا ببرند. در حالی که برنامه ما جذابیتهای لازم را دارد و میتواند مخاطب را جذب کند و نیازی به حضور رقصندگان زن بر روی صحنه نداریم». جالب این که این خواننده که اجرایش به همراه گروهی از رقصندگان زن بود، آرام آرام خودش را از میز کنفرانس دور کرد و به دیوار پشتِ سر چسبید. من اینها را محدودیت نمیدانم؛ اینها برای من اضافه کاری است. لختی که هزینه ندارد. همهی دنیا فهمیدهاند که استفاده از این برهنگیها پوچ است و چرک ماجرا درآمده است.»
او همچنین حریمی که در کارهایش رعایت میکند را چنین تعریف کرد: «معیارم پدر، مادر، برادر و خواهرم هستند. اینها بهترین معیار برای کارهایی است که باید انجام دهم و کارهایی که انجام ندهم. به دولتم کاری ندارم که به من اجازه انجام چه کاری را میدهد یا نمیدهد. خانواده از نظر من بهترین معیار است. اگر در امریکا هم بخواهم کاری بسازم و دستم برای استفاده از هر ابزاری باز باشد، هرگز از چنین چیزهایی استفاده نمیکنم.» (تسنیم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: