در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد

هواپیمای بدون سرنشین «طرلان» رونمایی شد

در دانشگاه امیرکبیر صورت گرفت

طراحی پرنده بدون سرنشین ویژه امداد و نجات

یک دانشجوی دانشگاه امیر کبیر موفق به طراحی پرنده بدون سرنشین خود پایدار برای امداد و نجات با قابلیت حمل ۳۰ کیلو گرم بار، شد.
کد خبر: ۸۰۰۶۴۳
طراحی پرنده بدون سرنشین ویژه امداد و نجات

حسین گودرزی - طراح «پرنده بدون سرنشین عمود پرواز» گفت: این عمود پرواز برای امداد و نجات است و می تواند با دوربینی که به آن نصب شده محل آسیب دیده را رصد کند.

وی با بیان اینکه این پرنده می تواند محموله های امدادی برای امداد و نجات را در نقاط صعب العبور و شرایط بد آب و هوایی «طوفانی، بارانی» پیاده سازی کند، افزود: یکی از مشخصه های پرنده بدون سرنشین این است که نسبت به پرنده های دیگر ارتفاع بیشتری می گیرد و می تواند ۵ تا ۶ هزار متر از سطح زمین بالاتر رود تا به مقصد برسد.

دانشجوی دکترای هوافضا در دانشگاه امیرکبیر با اشاره به مهمترین مزیت پرنده بدون سرنشین گفت: این پرنده می تواند تا حداکثر ۳۰ کیلوگرم را در بدترین شرایط حمل کند. همچنین هزینه تولید، نگهداری و تعمیر آن پایین است.

گودرزی با بیان اینکه سرعت این پرنده بستگی به میزان بار آن دارد، افزود: سرعتی که برای پرنده بدون سرنشین برآورد شده، یک تا پنجاه متر بر ثانیه است و هرچه میزان بار آن بیشتر باشد به مراتب از سرعت آن کاسته می شود.

به گفته وی، از دیگر ویژگی های این پرنده می توان به پایداری دینامیکی و خوش دستی آن در پرواز اشاره کرد.

گودرزی با بیان اینکه اکنون نمونه اولیه و آزمایشی پرنده را ساخته ایم، افزود: این پرنده ضد آب با محفظه هایی خاص طراحی شده، به همین دلیل در صورت سقوط در آب به هیچ عنوان غرق نمی شود و روی آب باقی می ماند.

این دانشجوی دکترای هوافضا با بیان اینکه از پرنده بدون سرنشین می توان در مواقع اضطراری ویژه هلال احمر استفاده کرد، گفت: پرنده از راه دور توسط یک مانیتور کنترل می شود و توسط کاربر قابل هدایت به سمت مقصد است.

این طرح در سومین رویداد عمومی ایده بازار دانشگاه امیرکبیر رتبه دوم را کسب کرد.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها