رسول دیناروند روز پنجشنبه درحاشیه گردهمایی معاونان غذا و داروی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در ساری به خبرنگاران گفت: پارسال این طرح به صورت پایلوت در شهرهای پاوه ، ساوه و جهرم اجرا شد .
وی به برنامه وزارت بهداشت برای اجرای طرح الکترونیکی کردن نسخه پزشکان اشاره کرد و افزود:امسال این طرح در سه شهردیگر کشور اجرا می شود که در مازندران نیز بابلسر پایلوت اجرا این طرح خواهد بود .
رییس سازمان غذا و داروی کشور با ابراز رضایت از اجرای آزمایشی طرح الکترونیکی کردن نسخه پزشکان ، ادامه داد : اجرای این طرح تحول بزرگی در حوزه تجویز و نظارت بر روند مصرف دارو ایجاد می شود .
وی تاکید کرد : برنامه نسخه نویسی الکترونیک در منطقی کردن تجویز و مصرف دارو تاثیر بسزایی خواهد داشت .
دیناروند گفت : در این طرح تمامی سوابق و داروهای مصرفی بیمار بر روی کارت هوشمندی ثبت خواهد شد و بیمار در مراجعه به پزشک، کارت هوشمند خود را به وی تحویل می دهد.
وی ادامه داد: در این روش نسخه بصورت هوشمند ثبت می شود و چنانچه دو دارویی که نباید همزمان مصرف شوند تجویز شود، نرم افزار مربوطه آن را به پزشک اطلاع می دهد.
به گفته معاون وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در این طرح، بیماران به جای ارائه نسخه کاغذی به داروخانه ها، از طریق نسخه الکترونیکی داروی خود را دریافت خواهند کرد.
هم اکنون نسخه نویسی در ایران و برخی کشورهای دیگر به صورت سنتی انجام می شود که با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی پزشکان , خطای تجویز دارو کاهش و تشخیص تداخل احتمالی داروها برطرف می شود . ( ایرنا )
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد