عبدالرضا رحمانی فضلی که در شانزدهمین سفر استانی رییس جمهوری و هیات دولت به فارس سفر کرده است، امروز پنجشنبه در جمع کارگران در ورزشگاه شهید آیت الله دستغیب شیراز افزود: باید تلاش کنیم جامعه کارگری که خود بخش قابل توجهی از جامعه مردمی است به رضایتمندی بیشتری برسد و در سهم تولید مشارکت واقعی داشته باشد.
وی افزود: دو بلوک شرق و غرب همواره نگاه بهره جویانه سیاسی و اقتصادی به کارگران داشته اند؛ اما در جمهوری اسلامی ایران احترام و جایگاه شایسته کارگران، ریشه در نگاه عمیق اعتقادی و دینی ما دارد.
رحمانی فضلی گفت: در جمهوری اسلامی کارفرما و کارگر در دو طرف یک معادله اقتصادی نیستند بلکه کارگران نیز به عنوان سرمایه اصلی به شمار می روند.
وی افزود: در تاریخ 37 ساله انقلاب اسلامی، کارگران در تمام عرصه های مهم و حساس مانند پیروزی انقلاب، دفاع مقدس، انتخابات و تولید و جهاد اقتصادی و عبور از تحریم، حضور تعیین کننده داشته اند.
وزیر کشور با اشاره به تاکید رهبری بر مبارزه با فساد و قاچاق کالا و افزایش تولید اظهار داشت: نتیجه تمام این جهت گیری ها بهره مندی بخش تولید و کارگران از شکوفایی اقتصادی است.
وی افزود: انسجام جامعه کارگری و شکل گیری تشکل های بزرگ صنفی در این بخش، یک موفقیت قابل توجه است که مسیر رسیدن به خواسته ها را آسان و کوتاه کرده است.
وزیر دولت یازدهم گفت: دولت تدبیر و امید اولین اولویت خود را رضایت اقتصادی مردم می داند و رساندن تورم بالای 40 درصد به 15درصد نشان دهنده جدی بودن این دغدغه برای دولت است و حرکت برای رفع موانع تولید و محقق کردن اقتصاد مقاومتی همچنان ادامه خواهد داشت.
رحمانی فضلی افزود: هرچند تحریم هزینه هایی را به کشور تحمیل می کند اما این به آن معنا نیست که همت و عزم و اراده خود را در معرض انفعال و فراموشی قرار دهیم.
پیش از سخنان وزیر کشور، نمایندگان صنف ها و تشکل های کارگری استان فارس بخشی از خواسته ها و انتظارات خود را بیان کردند.
شانزدهمین سفر استانی رییس جمهوری و هیات دولت روز چهارشنبه (نهم اردیبهشت) به استان فارس آغاز شد و تا امروز (پنجشنبه) ادامه دارد.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت