به گزارش جام جم کلیک: سیمکارتها (SIM مخفف Subscriber Identity Module) وسیلهای ارتباطی جهت برقراری ارتباط در شبکههای GSM هستند. با معرفی UMTS یا همان ۳G، شرکتهای مختلف توصیه میکنند جهت دسترسی بهتر به این شبکههای نسل سوم از USIM استفاده کنید.
با این توضیح که دسترسی به این شبکهها از طریق سیمکارتهای معمولی و ساده نیز امکانپذیر است آیا پیشنهاد این شرکتها تنها ترفند تبلیغاتی برای اخذ وجه از مشتریان میباشد؟ بهمنظور یافتن پاسخ این پرسش بدنیست نگاهی به تفاوتهای میان سیمکارتهای معمولی و USIM داشته باشیم.
USIM در واقع رایانهای کوچک است که میتواند چندین برنامه کوچک را در دل خود جای دهد. به عنوان مثال میتوانید از این سیمکارتها جهت پرداخت هزینه مترو و یا دسترسی به قبض موبایل خود بهره ببرید.
از گوشیهای هوشمند داخل شبکه نسل سوم که از سیمکارتهای USIM بهره میبرند میتوانید جهت برقراری تماسهای ویدئویی در صورتی که ناحیه مورد نظر شما تحت پوشش شبکه نسل سوم قرار دارد استفاده کنید.
از نقطهنظر امنیتی از الگوریتم جدیدی (مشتقگرفتهشده از تحقیقات جدید در رمزنگاری) به منظور بالابردن امنیت این سیمکارتها استفاده شده است. با استفاده از این الگوریتم میتوانید خود را در مقابل دسترسی بدوناجازه به خط همراهتان محافظت کنید و از ایجاد هزینه اضافی ناخواسته توسط افراد نفوذگر جلوگیری کنید.
تبادل اطلاعات و همچنین تماسهای ورودی و خروجی شما با استفاده از کلیدهای رایانهای در USIM رمزگذاری میشوند که این کلیدها از نمونههای استفاده شده در سیمکارتهای معمولی قویتر هستند.
حافظه موجود جهت ذخیره لیست مخاطبین در USIM ظرفیت بیشتری داشته و همین مسئله امکان ذخیره هزاران تماس ( در سیمکارتهای معمولی امکان ذخیره ۲۵۵ مخاطب را خواهید داشت) را برای شما فراهم خواهد کرد. فهرست مخاطبین ذخیرهشده در USIM میتوانند حاوی اطلاعات بیشتری از جمله ایمیل آدرس، شماره تماس دوم، سوم و… باشند.
مخاطبین ذخیرهشده در USIM به روش امنتری در مقایسه با نمونههای ذخیرهشده در حافظه گوشی نگهداری می شوند.
منبع: فارنت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت